Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Heló! Amit csináltál nekem makrót üzenetben (azért itt írok, hátha mást is érdekel), kicsit módosítani akartam, de csak rosszabb lett.

A makró röviden: ha csatlakozik a telefon BT-n egy Baseus BA01 nevű eszközhöz, és van megállított youtube zene, akkor folytassa, ha lecsatlakozik, álljon meg. Működött is szépen, annyit akartam módosítani, hogy ne csak ezzel az eszközzel legyen így, hanem egy VAGY kapcsolattal több eszközt is be tudjak rakni (fejhallgatót, másik BT hangszórót (3-at is), stb.), viszont nem találtam az Események között olyat, hogy VAGY, csak simán beraktam őket sorban egymás alá, de így (gondolom, mivel nem teljesül az összes) nem működik. Mindegy, gondoltam, majd máskor megcsinálom, ha több időm lesz, szóval visszacsináltam az eredetire, hogy csak a Baseus maradjon bent, viszont most meg nem működik. Ha csatlakozik, azt mutatja, hogy elindult a zene, mert a Play gomb helyett a Pause gombra vált, de mégsem szól, meg kell állítanom, majd újra rányomni, úgy már szól. Érdekes, mivel semmit nem állítottam át, minden úgy néz ki, ahogy eredetileg volt.
Ilyenre csináltam, de nem működött:

Ilyen most (és ilyen is volt), de így meg mint írtam, nem szól, pedig elvileg megy a videó:

Most átneveztem a régit, és hozzáadtam újra az eredetit, később megnézem, jó-e, hátha valamit nem vettem észre.

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen processzort vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Netgate XG-7100-1U 8GB pfSense+ - VPN - Profi tűzfal -10Gbe- Rackbe szerelhető
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2