Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Heló! Amit csináltál nekem makrót üzenetben (azért itt írok, hátha mást is érdekel), kicsit módosítani akartam, de csak rosszabb lett.

A makró röviden: ha csatlakozik a telefon BT-n egy Baseus BA01 nevű eszközhöz, és van megállított youtube zene, akkor folytassa, ha lecsatlakozik, álljon meg. Működött is szépen, annyit akartam módosítani, hogy ne csak ezzel az eszközzel legyen így, hanem egy VAGY kapcsolattal több eszközt is be tudjak rakni (fejhallgatót, másik BT hangszórót (3-at is), stb.), viszont nem találtam az Események között olyat, hogy VAGY, csak simán beraktam őket sorban egymás alá, de így (gondolom, mivel nem teljesül az összes) nem működik. Mindegy, gondoltam, majd máskor megcsinálom, ha több időm lesz, szóval visszacsináltam az eredetire, hogy csak a Baseus maradjon bent, viszont most meg nem működik. Ha csatlakozik, azt mutatja, hogy elindult a zene, mert a Play gomb helyett a Pause gombra vált, de mégsem szól, meg kell állítanom, majd újra rányomni, úgy már szól. Érdekes, mivel semmit nem állítottam át, minden úgy néz ki, ahogy eredetileg volt.
Ilyenre csináltam, de nem működött:

Ilyen most (és ilyen is volt), de így meg mint írtam, nem szól, pedig elvileg megy a videó:

Most átneveztem a régit, és hozzáadtam újra az eredetit, később megnézem, jó-e, hátha valamit nem vettem észre.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Dell Optiplex MT/SFF 7020, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ 4.-7.-8.-9.gen/ SZÁMLA- GARANCIA
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2