Hirdetés
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Megoldható, hogy egy adott sebesség esetén egy MD művelet végrehajtásra kerüljön?
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Addig megvan, ha egy ikonra kattintok el tudok indítani egy Macrodroid macrót. Hogyan tud ez a macró egy adott weboldalt megnyitni?
-
szimi57
őstag
A MD módokkal kapcsolatban lenne kérdésem. Pl. műveleteknél MD mód beállítása >> Éjszaka. Ez mit takar?
-
szimi57
őstag
válasz
DessertFox
üzenetére
Új hozzászólás helyett személy szerint nekem jött a kérdésed így előfordulhat, hogy sokan, akik tudnának segíteni csak átsiklanak rajta. Egy gyors Google kereséssel többek között ezt találtam: [link]
-
szimi57
őstag
A legelső ajánlás a részemről az érintések blokkolása volt, igaz még a másik topikban. Valszeg működne az automatikus koppintás művelet is, de nem biztos, nem próbáltam. Természetesen előtte kell egy feloldás művelet pár tized másodpercre, de ez szerintem nem fog menni.
-
szimi57
őstag
1. Akku töltöttségi szint figyelmeztetés 90 %-nál.
2. Ha van-nincs működő WIFI kapcsolat, akkor az adatkapcsolat ki-be kapcsol.
3. Értesítés és nem fogadott hívás esetén, ha a készülék egyébként némítva van, folyamatosan prüttyög feloldásig.
4. Fényerő állítás lux értéktől függően.
5. SMS-t küld az asszonynak, hogy nyissa ki a garázsajtót.
6. Jelez, ha nem kapcsolódik az okosóra.
7. Riaszt, ha riaszt a riasztó.
8. Fogadja a bejövö hívást, ha a fülemhez emelem.
9. Hossszú kattintás üres ikonokon: NFC-s fizetés, leállítás menü megnyitása, akkumulátor menü megnyitása
stb. -
szimi57
őstag
Miért nem látja az MD a Belső tár/Android/Data mappát? Android 13, Miui 14. Root megvan.
-
szimi57
őstag
Sziasztok! Nemrég lettem tulaja egy Xiaomi MI 11 Lite készüléknek. A Macrodroidhoz kapcsolódó probléma, hogy az app nem fér hozzá az értesítésekhez. Az engedélyező felület inaktív. Van erre valami megoldás?
-
szimi57
őstag
Az MD tud olyat, mint az E-Robot? Konkrétan a képernyő filterről lenne szó. Pl, ha nézek egy videót, a képernyőn matatva ne csináljon semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arch Linux
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Filmvilág
- Futás, futópályák
- Elite: Dangerous
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- MAKULÁTLAN - Steam Deck OLED 1TB - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Nintendo Switch Lite (Picofly, CFW, Dualboot) eladó
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- 2. AMD Radeon RX 6700 XT (Reference model, 12 GB, GDDR6, 192 bit)
- Intel Core I9 12900KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan, 1 év gari - Eladó!
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest