Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
A korábban indított USB meghajtós projektet jegeltem, mert nehézkesen akar a különböző eszközön működni.
Viszont kitaláltam egy másikat. Ennek is hasonló a célja. Itt nem az azonnali mentésről/törlésről lenne szó csatlakozás esetén, hanem csak annyi, hogy a kijelzőn keresztül elérhetetlenné vált telefon belső tárhelye elérhető legyen.
Amivel próbálkoztam és jelenleg sikeres is, az SSH/SFTP Server app.
Természetesen ezt is be kell állítani, hogy megfelelően működjön és tervben van egy beállítást segítő videó is hozzá.
A makrót már elkészítettem és a következő módon működik.
SMS-ben kell egy meghatározott üzenetet küldeni a sérült telefonra, amit két különböző módon lehet kommunikációra bírni.
Az egyik lehetőség a Wifi hálózatra való csatlakozás, a másik pedig a Hotspot bekapcsolása.
Amint a fent említett módok közül valamelyik bekapcsolása/csatlakozása megtörtént, akkor a MD elindítja az SSH/SFTP Server-t és az érkező SMS számra visszaküldi a telefon IP címét és Port-ját. Ezeket az adatokat egy másik telefonnak vagy Pc-nek megadva elérhetővé válik a telefon belső tárhelye.
Amennyiben valaki szívesen tesztelné, vagy lenne 5lete, hogy mit lehetne még hozzáfűzni, javítani, az legyen szíves itt vagy privátban jelezzen.
További szép estét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Jogász topik
- Horgász topik
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 (12GB/256GB - Zöld, 2028.09.05-ig garanciás, újszerű) + ajándék Nillkin Super Frosted tok
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral +Care Refresh +táska
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2