- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
A korábban indított USB meghajtós projektet jegeltem, mert nehézkesen akar a különböző eszközön működni.
Viszont kitaláltam egy másikat. Ennek is hasonló a célja. Itt nem az azonnali mentésről/törlésről lenne szó csatlakozás esetén, hanem csak annyi, hogy a kijelzőn keresztül elérhetetlenné vált telefon belső tárhelye elérhető legyen.
Amivel próbálkoztam és jelenleg sikeres is, az SSH/SFTP Server app.
Természetesen ezt is be kell állítani, hogy megfelelően működjön és tervben van egy beállítást segítő videó is hozzá.
A makrót már elkészítettem és a következő módon működik.
SMS-ben kell egy meghatározott üzenetet küldeni a sérült telefonra, amit két különböző módon lehet kommunikációra bírni.
Az egyik lehetőség a Wifi hálózatra való csatlakozás, a másik pedig a Hotspot bekapcsolása.
Amint a fent említett módok közül valamelyik bekapcsolása/csatlakozása megtörtént, akkor a MD elindítja az SSH/SFTP Server-t és az érkező SMS számra visszaküldi a telefon IP címét és Port-ját. Ezeket az adatokat egy másik telefonnak vagy Pc-nek megadva elérhetővé válik a telefon belső tárhelye.
Amennyiben valaki szívesen tesztelné, vagy lenne 5lete, hogy mit lehetne még hozzáfűzni, javítani, az legyen szíves itt vagy privátban jelezzen.
További szép estét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alienware 17r4 olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2