Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
iker62
csendes tag
Üdv!
Smart konnektor vezérléssel kísérletezek. A Mcrazy által összeállított makrókat használva. Egy Shelly PLUG S típusú konnektorral.
Sajnos nem sikerült működésre bírnom.
A Smart konnektor vezérlése Macrodroiddal.pdf-ben leírtakat szerintem jól végig csináltam.
A Smart_Plug_On-Of makróban lecseréltem az Eseményeket egy könnyebben reprodukálható esemény párra (Bluetooth füles csatlakozása, leválasztása). Lefut a makró (villan a Macrok képernyőn). És kapok egy „Hibakód 520” üzenetet. A hibakód úgy gondolom hálózati kapcsolati hibára utal. Viszont közben a konnektor a saját (Shelly) és a makróban használt (SmartThings) vezérlővel is hibátlanul vezérelhető. Egy délutánt túrtam a netet, de nem lettem okosabb.
Kérdezem valaki találkozott már ezzel a problémával? Ha igen mire jutott?
----------------------
Mcrazy a #3226-os 06.-havi, hozzászólásban említetted, hogy alakítottál a SmartThing-es makrókon. Szeretném megkapni őket. Nekem még a 04. havi 😊 verzió van.
-----------------------
Tudom most másfél hétig nem vagy. Türelemmel várakozok.
-----------------------
Köszönettel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Le Mans Ultimate
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VR topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Samsung Galaxy Watch8 44mm, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Magyar I Cam I W11 I Gar!
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mcrazy
Oldman2