- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
Sziasztok! Segítséget, infot szeretnék kérni.olyanoktól, akiknek van tapasztalata md -ról huawei telefonon, konkrétan emui 11 alatt. Nekem emui10.1 van, működik. Egy dologra használom (bár nézegetem a más irányú lehetőségeket is, mert jó appnak találom), mókolt gms en (hms telefon) a gmail fiók szinkronizálására (sajnos egyedül gmail nél mók sem oldja meg és van aki ragaszkodik az apphoz). Van egy topikom gms lehetőségekről hms telefonokra és ott másoknak is ajánlom gmail hez, md ot erre. Visszajelzések szerint: volt aki azt mondta megy neki emui 11-en (még az is android 10 alapú), van aki azt mondja, nem. Nem tudom eldönteni, hogy azok csinálnak e roszzul valamit, akiknek nem megy, vagy aki azt mondja megy, lehet akaratlanul is, de félretájékoztat. Csak ha biztos infom lenne, odaírnám leírásba, hogy min megy, min nem stb. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Nano (Gen2)/13.0"/2160x1350/2K/IPS/i7-1260P/16GB/512GB/5G LTE/eSIM/Súly 0.966,5kg
- Dell Precision 14 5490/FHD+1920X1200/Ultra 7 165H vPro/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 2000 8GB/ÚJ/GARANCIA
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe gar
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 Swift Triple Fan Gaming Edition - Új, bontatlan, 2 év gari - Eladó!
- Komplett Pc-k,félgépek,Dell,Lenovo,HP,9.gen-ig,új és használt egyaránt,számla,garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Processzorok Olcsón Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2