Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Zsebszámológépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Mind a kettőt ismeri a Tasker, attól függ mit kell monitoroznia, azaz mit adsz meg. Egyébként is hülyeség, egy példa: a bejövő hívás esemény nem állapot. Az állapot például az, hogy aktív-e BT. De az is esemény, hogy például a telefon csatlakozik hálózatra vagy beléptünk egy földrajzi helyre.
Használata meg nem nehéz, nyilván kicsit más a logikája a felületnek, de ahogy írtam korábban is ugyanazt lehet megcsinálni vele, amit a Macrodroiddal. Én Taskerről jöttem át a Macrodroidra, de semmi különös oka nem volt, hogy váltottam, csak jobban bejön az UI és a toast üzentek is jobban testre szabhatóak. Ezenkívül nagyszerű program a Tasker is.
Viszont egy nyerő funkciója van a Taskernek, amit más nem tud. Az új verzió képes ADB kapcsolatot szimulálni, így amihez root kellene, de ADB-n megkerülhető, azt képes a Tasker megadni, úgy hogy nem kell PC hozzá, hogy megadjuk az ADB jogot. Még nem próbáltam, csak olvastam róla. Jelenleg amúgy sincs két automatizáló telepítve, mert nem célszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Acer Nitro KG272UG 2K / IPS / 120hz (080)
- XPS 9640 16" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5430 üzleti laptop (14", i5, 16GB RAM, ÚJ 500GB SSD, 93% akku)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2