- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Mind a kettőt ismeri a Tasker, attól függ mit kell monitoroznia, azaz mit adsz meg. Egyébként is hülyeség, egy példa: a bejövő hívás esemény nem állapot. Az állapot például az, hogy aktív-e BT. De az is esemény, hogy például a telefon csatlakozik hálózatra vagy beléptünk egy földrajzi helyre.
Használata meg nem nehéz, nyilván kicsit más a logikája a felületnek, de ahogy írtam korábban is ugyanazt lehet megcsinálni vele, amit a Macrodroiddal. Én Taskerről jöttem át a Macrodroidra, de semmi különös oka nem volt, hogy váltottam, csak jobban bejön az UI és a toast üzentek is jobban testre szabhatóak. Ezenkívül nagyszerű program a Tasker is.
Viszont egy nyerő funkciója van a Taskernek, amit más nem tud. Az új verzió képes ADB kapcsolatot szimulálni, így amihez root kellene, de ADB-n megkerülhető, azt képes a Tasker megadni, úgy hogy nem kell PC hozzá, hogy megadjuk az ADB jogot. Még nem próbáltam, csak olvastam róla. Jelenleg amúgy sincs két automatizáló telepítve, mert nem célszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steam topic
- MWC 2026: Xiaomi termékdömping lesz szombaton, ezek a cuccok érkeznek
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Precision 5570 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook X G1i 14 AI - !Ryzen AI 9 HX Pro 375w Radeon 890M, Vadiúj! , MAGYAR
- Asus ROG 17 WQHD 240Hz G-Sync Ryzen9 7945HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Garancia
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Meta Quest 3S Xbox Edition garanciával (limitált kiadás)
- 226 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Dell P2419H / P2719H Full HD LED IPS 24"-27" LCD monitorok
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2