Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• general

addikt

Sziasztok!
    Egyszer csak nem működik a két monitoros felállás a hacklin. :( Eddig minden rendben volt. Egyik pillanatról a másikra elkezdett idegesítően csíkozódni a főképernyő - a másik monitor elég régen volt bekapcsolva, nem figyeltem, mi a a helyzet vele, de most látom, hogy nem ad képet... Kis lakásrendezés volt itthon, szétszedtem a gépet, mármint monitort, kábeleket le/ki, majd most vissza, mindent összedugtam, de a második képernyő be sem akar kapcsolni, nem kap jelet, pedig a főképernyőn a Beállítások/Kijelzőknél látja a másikat is, de fekete és kész. Cseréltem kábelt is, semmi. Windows alatt ugyanez a konfig simán, nincs gond a két képernyővel.

Szóval most egy képernyővel jó a hackli, két képernyővel nem oké, a második nem ad képet, a főképernyő pedig csíkoz, ugrál.
    Mojave van fent, és talán a legutóbbi biztonsági frissítés is bezavarhatott esetleg, nem olyan régen engedtem rá. Nem figyeltem a hiba megjelenését ezzel kapcsolatban, de egyelőre másra nem tudok gondolni. Szerintetek mi lehet a gond? AMD RX580 a vga.

Új hozzászólás Aktív témák