- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz
general #30231 üzenetére
csak hogy lásd, uni/multi tényleg kattingatós, de nem tudod, mi van mögötte, lehet nem is oda rak mindent, ahova spec neked kell. Én ahogy csináltam:
-vanilla telepítő és hozzá egy clover
-cloverrel telepítő bootolása, telepítése és elindítása, de ekkor még nagyon rossz a rendszer. Grafikus megjelenítés gagyi (pl nincs blur meg transparency), egér akad stbstbstb..
-post-install kézzel, terminalból:sudo cp -r ./10.12/Post-Install/LE-Kexts/* /Library/Extensions/
sudo mv /System/Library/Extensions/AppleACPIPS2Nub.kext /System/Library/Extensions/AppleACPIPS2Nub.bak 2> /dev/null
sudo mv /System/Library/Extensions/ApplePS2Controller.kext /System/Library/Extensions/ApplePS2Controller.bak 2> /dev/null
sudo ./10.12/Post-Install/AD-Kexts/VoodooPS2Daemon/_install.commandés még sok más, majd kernel cache rekreálás:
sudo rm -rf /System/Library/Caches/com.apple.kext.caches/Startup/kernelcache
sudo rm -rf /System/Library/PrelinkedKernels/prelinkedkernel
sudo touch /System/Library/Extensions && sudo kextcache -u /és ez után jön a finomhangolás (4k patch, hibernation prevent stb)...
nade itt jön be az informatika és az angol, ami elengedhetetlen hozzá. Nem mi szültük, nem tőlünk függ. Sudo (superuser do), rm(remove), mv(move) stb, meg a leírások. Ehhez kell. Ha nem akarja az ember, akkor ott a Pandora's Box, multibeast ami mint mondták, a kalapács.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali fotós kérdések órája
- Tőzsde és gazdaság
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest