Új hozzászólás Aktív témák

• Chal

addikt

válasz tlac #27377 üzenetére

Ezt értem, nyilván én is így csináltam, hiszen kézenfekvőnek tűnik. Csak éppen utána nem tudod updatelni. Vagy te így használod, és minden oké volt vele? A másolgatás nem abból adódott mert ez nekem így tetszett, hanem ezt az egy kerülőutat találtam csak amikor kijöttek a problémás updatek.

A bugra nincs konkrét MS KB (még), viszont eszement szívások vannak vele, kb. 8-10 féle megoldást ajánlgatnak mindenféle fórumon meg blogokban, van ahol szépen össze is van gyűjtve. Papíron mindegyiknek működnie kéne, néha mégsem működik, mert a bcdedit valójában nem módosítja a BCD DB-t, holott azt írja hogy igen, és minden oké. Az utolsó pont általában az, hogy ha egyik se jött be, akkor telepítsd újra a Windowst :) Egyébként én a vége felé már úgy raktam helyre inkább, hogy az BCD-t lementettem (illetve az egész EFI partíciót) és amikor maga alá csinált, akkor visszamásoltam.

Egyébként a Win10-nek még a diskedit parancsa is bugos, erről van is MS KB valahol, az meg crashelget bizonyos parancsoknál :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés