- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt értem, nyilván én is így csináltam, hiszen kézenfekvőnek tűnik. Csak éppen utána nem tudod updatelni. Vagy te így használod, és minden oké volt vele? A másolgatás nem abból adódott mert ez nekem így tetszett, hanem ezt az egy kerülőutat találtam csak amikor kijöttek a problémás updatek.
A bugra nincs konkrét MS KB (még), viszont eszement szívások vannak vele, kb. 8-10 féle megoldást ajánlgatnak mindenféle fórumon meg blogokban, van ahol szépen össze is van gyűjtve. Papíron mindegyiknek működnie kéne, néha mégsem működik, mert a bcdedit valójában nem módosítja a BCD DB-t, holott azt írja hogy igen, és minden oké. Az utolsó pont általában az, hogy ha egyik se jött be, akkor telepítsd újra a Windowst
Egyébként én a vége felé már úgy raktam helyre inkább, hogy az BCD-t lementettem (illetve az egész EFI partíciót) és amikor maga alá csinált, akkor visszamásoltam.
Egyébként a Win10-nek még a diskedit parancsa is bugos, erről van is MS KB valahol, az meg crashelget bizonyos parancsoknál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest