Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pottika

csendes tag

MAC OSX Próba

Na.. megpróbálom leírni mi a helyzet. Telepítés sikeres, már szinte csukott szemmel, multibeastot használva, User DSDT (a DSDT.aml ami az asztalra helyezve, original, F9-es bioshoz, ami fenn van), ALC888 Legacy audio, Lnx2Mac's RealtecRTL81xx lan. Megy a gép rendesen, akár optikai ki-be menet audionál, akár 665Mbit/s a lan (de ez a kábel miatt van.. Szóval ez így jó.
    A vga telepítés után az képken látható adakotat mutatja:
    https://www.dropbox.com/s/xjm1ub4goleg4ib/Photo%202013.01.21.%2016%2036%2038.jpg
    https://www.dropbox.com/s/jhfdh4gk52hzhnr/Photo%202013.01.21.%2016%2036%2042.jpg

Ez a max felbontás, ezen kívül még kettő lehetséges, a hd videó szépen megy, a 3D rendetelésnél csak a proci 4 magja látszik melózni, és a szerkesztés alatt, az advanced opengl nézet rosszabb mint a sharred texure mód. Viszont a Photoshopban meg be lehet pipálni az openGl támogatást.. Kerestem nxenablereket, de nem találtam olyat amit érdemesnek tláltam, ezért, találomra egy-két próba, elszáll, újraelepít…
    Majd kaptam egy ötletet, miszerint az EFI studioban lehet ügyködni.
    Olvasgattam, leírás, stb, elkezdtem. Habár csak ATI, és Geforce vga-k voltak megadva, a chustom Geforce opcio alatt, megadtam a quadro nevét, méretét, és jött a kérdés milyen kimeneteket használniék? DVI/VGA, DVI/DVI, stb, é egy chustom nvcap, ilyenek, majd ezt hexa-t amit csinált, az org.chameleon.Boot.plist-be illeszve
    . Végigpróbáltam mind a 4 lehetőséget, de annyi történt, hogy a bootloader ami egyébként automatikusan indítja a rendszert, ha nem nyúlok hozzá, most megáll a választó menüben, majd enter után, az eddig megszokott szürke (mint a leopard alatt az eMac-emen) alma logo helyett, egy nagyon szép alma bootlogo jelent meg, majd mikor asztalt adna, kikapcsol a monitor, de a gép reagál, mert elindítja az úgyhagyott yuotube-os videót…
    GE, -v, -x kapcsolókat próbáltam mind, a hhd-s mind az usb-s bootloader alól, ugyanaz. Már nem telepíem újra mert a windows egy másik hdd-ről elindul, onnan visszaszerkeszetem az org.chameleon.Boot.plist-et, és megy akép, szóval nem hal meg, csak nem jó a kimenet kiosztás.. szeritem… Lehet válszani chustomot, és valami NVCAP stringel saját kiosztást is lehet készíteni, nade hogyan?
    Valami ilyesmi a történetem. Valaki tudna segíteni hogyan tovább? Egyáltalán nem értem ezt a string, meg hexa dolgokat..

Új hozzászólás Aktív témák