- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sp@rtan
senior tag
válasz
Játékos #15213 üzenetére
Ha fullos funkcionalitást akarsz, akkor Gigabyte lapok a jók. 1155-os GB lapokból én a H67N-et és a Z68MX-et próbáltam (jelenleg is ez van). Egyetlen apró hibájuk van, de ez az összes lapnál jelentkezik (vannak már javítások, de eléggé típusfüggő). Sleep után kb csak 10 sec után van USB, akkor újramountol mindent. Van, akinek nem is megy sleep után az USB.
.
Nyilván nem lesz olyan tökéletes mint egy Mac, de alapvetően ha csak az OS sebességét nézed, akkor jó. Kipróbálni jó lesz.VGA-t passzolom, nekem full vanilla kártyám van, nem vagyok otthon VGA témában.
mod: Alaplap témában ami számít: Audióból Realtek ALC8xx kell, LANból is Realtek. USB 3 az érdekes téma, nekem az Etron chip megy jól, sokaknak csak a NEC. Ami másik, hogy legyen hozzá DSDT (ezzel lesz fullos az OS X, energiagazdálkodás, sleep, hang, és apróbb finomítások). DSDT, leírásokat itt találsz. Mivel Inteles a géped, mehet fel a retail OS X, nem kell iAtkos és tsai. herélt OS-t felrakni.
Lapok közül itt tudsz válogatni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest