- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielK
addikt
USB-s Wifi ok, tudom, hogy hogy kell csak a kextet kéne megnyitnom, hogy az info.plist-hez férjek. Abban kell két sort módosítani (tegnap már csináltam) és utána 100%-san működik. Csak most nem megnyitható a kext, amit feltettem (ralink oldaláról) és így nem tudom írni a fájlt. Amúgy linksys by cisco WUSB600N ver.2.
Egy oldalt múltkor linkeltél, ott van is ilyen combo. Azt hogy kell feltenni, ha már leszedtem?
Mit tegyek, ha már feltettem az EasyBeastet? Letöröljem? Azt hogy kell? Mit tegyek fel és hova, az Asus P5KPL-AM SE alaplapomhoz?
Permission repair?
Hát nem volt. Az hogy kell?
(akkor azért dobált hibaüzenetet...
)
iCloud/App Store-ra akkor visszatérünk, köszi!
Szóval most ilyen a rendszer:
Lion USB-vel fent (10.7), chameleon fent (1684, legfrissebb), EasyBeast fent. Bebootol a Win7 64bit Ultimate is és a Lion is.
Felraktam az usb wifi drivert, csak hozzá kell férjek a kexthez, hogy módosítsak két sort. Utána lesz netem is a meacen.Eddig ennyi. Hogyan tovább? Inkább megvárom, míg megírod, mert tegnap is magamnak keresgéltem és hát a rendszer összeomlott. Csak rBoottal tudtam beindítani a liont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Futás, futópályák
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Netflix
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest