Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DanielK

addikt

válasz ko9 #12506 üzenetére

USB-s Wifi ok, tudom, hogy hogy kell csak a kextet kéne megnyitnom, hogy az info.plist-hez férjek. Abban kell két sort módosítani (tegnap már csináltam) és utána 100%-san működik. Csak most nem megnyitható a kext, amit feltettem (ralink oldaláról) és így nem tudom írni a fájlt. Amúgy linksys by cisco WUSB600N ver.2.

Egy oldalt múltkor linkeltél, ott van is ilyen combo. Azt hogy kell feltenni, ha már leszedtem?

Mit tegyek, ha már feltettem az EasyBeastet? Letöröljem? Azt hogy kell? Mit tegyek fel és hova, az Asus P5KPL-AM SE alaplapomhoz?

Permission repair? :Y :B Hát nem volt. Az hogy kell? :B (akkor azért dobált hibaüzenetet... :U )

iCloud/App Store-ra akkor visszatérünk, köszi! :R

Szóval most ilyen a rendszer:
    Lion USB-vel fent (10.7), chameleon fent (1684, legfrissebb), EasyBeast fent. Bebootol a Win7 64bit Ultimate is és a Lion is.
    Felraktam az usb wifi drivert, csak hozzá kell férjek a kexthez, hogy módosítsak két sort. Utána lesz netem is a meacen.

Eddig ennyi. Hogyan tovább? Inkább megvárom, míg megírod, mert tegnap is magamnak keresgéltem és hát a rendszer összeomlott. Csak rBoottal tudtam beindítani a liont.

Új hozzászólás Aktív témák