- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Máté94
addikt
-
Roliiii
aktív tag
Sansung N150 en lehetne osx et használni?
-
djurgarden
csendes tag
Tudtok mondani wifi kártyákat amik tuti működnek lion alatt? Az enyémhez nincs kext, és szeretnék venni a laptopomba!
-
mariobros
tag
Erre valaki?
[link]
-
Zefír
őstag
Amúgy nem is bootol be iBoot-rol a laptop :/
-
Roliiii
aktív tag
Ebben még mindig nem tudtok/akartok segíteni?:
http://prohardver.hu/tema/mac_osx_pc-re/hsz_11148-11148.html
-
Zefír
őstag
válasz
Máté94 #11282 üzenetére
Nekem a Lion nem futna el a laptopon szerintem,
Egyébként ez szerint csinálom a dolgokat, már kiírtam az iBootot, remélem jónyomon haladok.
Snow leo lehet 383 MB? Vagy az is csak a driveres DVD??? -
mariobros
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen OS X-et érdemes feltenni egy ilyen PC-re, ha mellé akarok Win7-et is?
CPU AMD Phenom(tm) II X4 925 Processor, 2.8 ghz (AM3)
4gb DDR3 1600 mhz RAM
AMD 740G Chipset
ATi HD 6870 1gb vga
Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS (Fontos, hogy ez is menjen, mert ezzel csinálok zenéket)
Előre is várom a válaszokat, és köszi!!!
-
djurgarden
csendes tag
10.6 van a gépemen 10.6.7-frissítés alatt miért kapok kernel panic-ot? Majdnem befejezi, és az utolsó pillanatban bumm.... Hol van a Mac OS X Install Folder? Nem találom..
-
Máté94
addikt
ko, megkaphatnánk a Lion lemezed?
-
AdamP900
tag
semmilyen formàban. Egy kisebb szoveges ablakot dob fel, de abba sincs ilyen sor és még csak hasonlo sem. Megnéztem ott is amit P3TR!CK mondott ott meg mégkevesebb sor van az ugyan ilyen elneveésu fàjlban; Mit lehet akkor kezdeni szerinted? Maradjak a koràbbi verziosnàl?
szerk: Itt egy kép a .plist fàjlrol
-
Zefír
őstag
Sziasztok!
Van egy Fujitsu laptopom, tudom, hogy figyelni kell a driverekre, meg minden szarra osx telepításnél, de gondoltam fel rakok rgy SL-t rá, Valaki letudja írni, hogy mi kell hozzá? Én úgy olvastam/ hallodtam , hogy valami loader kell, meg ugye hekintos, / vagy eredeti osx telepítő, Nah most nekem van egy SL eredeti telepítőm, a mac minimhez kaptam, De nem tudom, hogy hogyan kéne ráhúzni a Fujitsura a SL-t. Egy rövidke útbaigazítást valaki írna nekem?!?!?!
Előre is köszönöm szépen! -
ko9
addikt
válasz
RaZroX #11216 üzenetére
Írjad, diktálok
Nem írom hol találod, de sorrendbe mondom, csak meglesz:
Chameleon RC4
EthernetBuiltIn
ForceHPET (nézd meg BIOSban van e HPET engedélyezve!)
Legacy 10.3.0
RemoveAppleHDA
VoodooPS2
VoodooPS2prefpane
Remove IOATAFamily
IOPCIFamily
TotallyFixStillWaiting
AppleSMBIOS
ElliottForceLegacyRTC
FakeSMC
HPETDevice
IOAHCIBlockStorageInjector
Remove IntelCPUPM
PlatformUUID
Marvin's AMD UtilityGraphics részt nem nyitottad le, ATI részről küldenél még egy képet?
-
Bilux
veterán
Majd talán választ is kapok rá, még egy kérdés.
Mail programban beállítottam a gmail fiókomat azóta minden gépbekapcsolásnál feldobja az ablakot. Ezt merre lehetne kikapcsolni? Kerestem már mindenhol de nem találtam.
-
Bilux
veterán
SleepEnabler.kext hova kell másolnom?
Mert elmegy a gép alvó üzemmódba aztán többet nem kel fel. -
Bilux
veterán
Az animációk gyorsaságán finomságán lehet állítani vagy gyenge a gép hozzá?
m 9600GT
p8200 core 2 duo 2.3GHz
Pl safari teljesképernyőre rakáskor kicsit darabos. -
Bilux
veterán
Sikerült felrakni a Liont.
Kérdés update erre is mehet simán? Vagy nem érdemes... -
AdamP900
tag
Hogyan lehet 64-bit -ben futtatni? A vicc egyébként, hogy tegnap szedtem le valami 64bit -es alkalmazàst és rendesen fut. Nem néztem mit irt Màté. Màr annyiszor szedtem le meg tettem ujra a Skype -ot meg magàt a Lion -t is, hogy egy kezemen nem tudnàm megszàmolni. Ezzel a verzioszàmu Skype-al (Skype_2.8.0.866) nincs semmi gond. Az ezutàn kovetkezo verziok egyik sem fut.
-
gabo89
senior tag
Valaki? 11202
Valamelyik disztribúció legyen, vagy mehet rá a retail? Lion vagy SL? -
AdamP900
tag
Foltettem en is ezt a verzioszamut amit irtal. Ugyan az a hiba mintha leszedném a hivatalos oldalrol.
-
Sevenc
tag
nem látszik amit írok, vagy mi?
-
ko9
addikt
válasz
RaZroX #11216 üzenetére
Most melyikkel próbálkozol?
Amúgy tuti a Customize részben szúrsz el valamit. Nem jelölsz be valamit/bejelölöd, de nem kell.
Nem tudom hol az iAntares lemezem. Ha megtennéd, hogy lefényképezed a Customize részt nekem (teljesen kinyitva mindennel), akkor letudnám írni mi kell néked.Vanilla kernel az eredeti, módosítatlan, csak Intelhez. AMD azzal biztos nem fog menni.
-
RaZroX
addikt
Most Vanilliával próbáltam addig jutok, hogy szürke alapon Apple logo és itt megáll az élet. Szerintem feladom
-
torocsik
tag
Van egy PowerBook G4 gépem és tönkre ment benne a HDD ezt kellene kicserélni. Valaki hozzá értő kellene aki ezt nekem megjavítaná. Előre is köszönöm (persze nem ingyen)
-
Sevenc
tag
Sziasztok
Újra megprobálok segítséget kérni tőletek, mert az első probálkozásaimra senki nem reagált.Feltettem önálló wincsire az OSX 10.6.3-at, utána 10.6.7-re update, majd MB, és utána automatikusan frissített 10.6.8-ra. minden rendben lenne, csak a hangkártya,és a monitor vezérlő kártya nem megy. a vid.kártya GIGABYTE 8400 gs.
Fel kellene tennem a kext.eket, de nem találom, és nem tudom honnan szedjem le. a 10.6.7-el működött mindkettő, viszont nem bootolt be önállóan, csak iBoot-al.
Mit kellene tennem, hogy működjön. -
Clemi
veterán
Sziasztok megint itt kis kihagyás után...
Végigolvastam ismét egy rakás hsz-t, de nem találtam utalást arra, hogy van-e már megbízható megoldás az NTFS particiók írására LION alatt. Tud erre valaki megoldást?
-
gabo89
senior tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo G550 laptopom a következő paraméterekkel. Szeretnék a windows mellé egy osx-et is. Melyik verzióval kezdjem?
Intel T4400, GM45 chipset, ich9-m déli híd, 4500MHD -
AdamP900
tag
Hali!
Lion- nàl nem lehet vlahogy megoldani azt, hogy a csatlakoztatott USB -s eszkozt vagy a fel mount-olt dmg fàjlt mutassa az asztalon?
Skype 5.3 mukodik valakinek szintén lion alatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged