Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Bár én ugyan nem most játszom vele elsőnek de most is ugyan úgy tetszik mint amikor játszottam Orosz szerveren.
Nekem ebbe kb minden benne van amit egy MMO-ban akartam, azért is jöttem vissza a több éves MMO szünet után mert ebben látok esélyt akár hosszabb távon is.
FPS dropok meg egyáltalán nem vészesek sztem, pláne nem az összes többi másik UE 3 alapú MMO-hoz képest. 'Blade&Soul/Tera példának meg az új Elyon'
Igazából szinte csak városban meg durvább átvezető videókban amikor ki zoomol a kamera látok dropokat de ugye ott meg nincs jelentősége.
Maga a gameplay teljesen jó és kezelhető/fluid így is.Tipikus UE 3 MMO betegség ez amúgy, CPU IPC/1 szál teljesítmény limites.
Nekem is egy korosodó első generációs Ryzen 5 1600x van egy GTX 1070-el ami szinte jó ha félig van terhelve 2560x1080 max grafon. 'nem is melegszik sehova játék alatt, nincs terhelés'Jah azért említettem mert már sok embertől láttam ezt, hogy ez majd Diablo meg PoE killer játék.
Jó, hogy nem is egy kategória a 2 de mind 1 majd rájönnek azt vagy csalódnak vagy nem.
Mint minden MMO meg netes játéknak biztos meg lesz a baja meg ugye ja Amazon kicsit kérdéses mint publisher de ez majd csak hosszabb távon fog kiderülni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MÁV topic
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- teljesen ÚJ Apple Watch Ultra 3 49mm Black Titanium !! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Dell WD15 type-c dokkoló 130W-os töltővel
- FLSUN V400 3D nyomtató megkímélt, 680 üzemóra
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo LOQ 15AHP10 FHD GAMER notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 8GB DDR4,256GB SSD,QUADRO K2200 4GB VGA,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest