- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gerner1
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon
üzenetére
Én is abban a tévhitben voltam - amit Daelion kolléga is írt -, hogy egy kibővített Diablo klónt kapunk. Ettől függetlenül már nagyon vártam a játékot és rég megvettem a kezdőcsomagot. Tegnap egy régi barátommal nyomtuk partiban és messze felülmúlta a várakozásaimat. Eleve most derült ki számomra, hogy ez egy teljes értékű MMO, csak rendhagyó módon izometrikus nézette használ. Annak ellenére, hogy hány éves, még mindig nagyon szép a grafika és a látvány. Nálam folyamatosan, akadás nélkül futott 1440-ben max grafikával, 100+ FPS-el. A hangok és zene is teljesen rendben vannak. Az kontrollt kicsit szokni kellett a wasd beidegződés miatt, de pár óra játék után már ráállt a kezem. Egyelőre nem sok negatívumot tudok mondani róla. Talán a rengetek töltelék questet említeném (a faéknél is egyszerűbbek néha), de ezek sem zavaróak az insták és komolyabb küldik mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 64GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs