Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Kis Fraky
aktív tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Valaki fotózza le nekem!

-
Kis Fraky
aktív tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Csak a színekbe különböznek az egerek? szóval gondolom másba nem!

-
harry
veterán
válasz
Kis Fraky
üzenetére
Először is, lehet látni a kézert, ha megfelelő szögből nézed, de akkor is csak egy pontszerű fény, szóval max akkor veszed észre, ha direkt bele akarsz nézni. Ha csak úgy felemeled és ránézel az aljára nem látsz semmit.
Ha árulnak feketét és az is tetszik akkor sztem az jobb lenne, mert képek alapján úgy tűnik, hogy azon másmilyen festés van mint a zöldön, ez pedig már kissé kopott; fekete talán jobban bírja. -
Kis Fraky
aktív tag
válasz
Silencer83
üzenetére
Szóval akkor a szemedet se teszi tönkre amikor belenézel gondolom!

-
Kis Fraky
aktív tag
Jah és látszik a LASER benne? szóval világít? mi van ha belevilágít a szemedbe?

-
Kis Fraky
aktív tag
Huhh köszi a sok választ! Hát szeretek FPS-ezni, nem egész nap azt nyomom de jó! Kérdés: a pontosságot kell vele megszokni? mert haveromnak van valamilyen egere és olyan nehéz a segge hogy nem tudtam vele pontosan kattintani a gombokra!
-
h_143570
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
5K egy normáli egérpadért nem is olyan sok.
-
h_143570
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Szóval szereti a feket felűleteket is, ritkaság. Nekem eddig a papir vált be, az asztallap valamiért nem, de kit érdekel lényeg hogy szinte minden elmegy és nem akad bele a vezték mindenbe.
-
h_143570
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Tudom, de ha 20 másodpercig nem mozog akkor már ugy is lelőték akármelyik game alatt, tehát szeritem sem gond, bár nem ártana ha ki lehetne kapcsolni ezt a funkcióját és akkor már gamer egér lenne.
Tény hogy rohadt érzékeny a kicsike, de a sulya gondoskodik rola hogy ne mozduljon el véletlenül, természetesen egy kicsit tőbet kell szórakozni az érzékenység beállitásnál illetve szokni kell, de megéri.
Az egyetlen alátét amit kap az egy A4 es fehér papir esetleg némi nyomtatot szőveggel, de a szőnyegpadlon is elboldogul
. -
h_143570
addikt
válasz
Kis Fraky
üzenetére
Fogos kérdés ha a játékon kivűl akraod másra is használni akkor mx1000, ha kell a vezetéknélkűliség akkor is mx1000. Egy mx510est cseréltem le mx1000 eltartot egy darabig megszokni a súlyát de megérte szerintem.
Meny be egy mediamarkt ba vagy olyan helyre ahol kézbe lehet őket venni és nézd meg hogy melyik kényelemsebb. Személyes véleményem az hogy a lézer pontosabb mint a hagyományos optika annak ellenlére hogy az mx518 magasabb dpi-vel rendelkezik.
Játékra szerintem mind2ő jó, de speciel nekem a munkára az mx1000 kényelmesebb volt, ja kempereknek és snipereknek lehet hogy nem a legoptimálisabb választás mivel 20 másodpercnyi inaktivitás után pihenő állapotba megy át hogy takarékoskodjon az aksival.
[Szerkesztve] -
Kis Fraky
aktív tag
Helló mindenki! Én is ilyet szeretnék venni, és szeretném kérdezni hogy tudtok-e olyan boltot ajánlani Pesten ahol 13K körül van! Előre is köszi a választ! Jah és még egy kérdés:
Logitech MX1000 vagy Logitech MX518-at vegyek?-
-
h_143570
addikt
Természetesen a vásárlás helyén a garancia megatrtásával; vagy lehet tőlűk venni aksit hozzá a garancia vesztéssel egyűt. De mivel egy LITHIUM ION aksirol van szó igy elég sokáig szokta birni, a gyátó szerint 3 év; ősszehasonlitás ként a mobilomban a LITHIUM ION aksi tőbb mint 5 évig birta ugy hogy mindig be volt kapcsolva szóva mire az aksi megdőglik benne addigra már 2szer lecserélted.
Tudom most le leszek hűlyézve hogy hogyan lehet egy mobilt 5+ évig használni, ugy hogy telefonáláson kivűl másra nem kell, és amig nem terjed el a 3G addig érteleme sincs cserélni, tovább a digitális fényképezőgép szebb képet csinál és tőbb kép is fér rá.
[Szerkesztve] -
otteszq
csendes tag
Sziasztok.Az akksit lehet cserélni?

-
PrinczA
őstag
válasz
Silencer83
üzenetére
en csak bedugtam az USB csatit (csak kiprobalom az egeret, mert a tesome) es hasznalom.
-
h_143570
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
A mouseware az mx510 hez és régebiekhez kell. A setpoint meg az ujabbakhoz mx 518, mx1000 és G széria stb.
-
Silencer83
addikt
hogy ON is legyek

Ti milyen drivert hasznaltok hozza? a hivatalos oldalon van vmi MouseWare, meg talaltam vmi SetPoint-ot is...
melyik javallott hasznalni?
[Szerkesztve] -
Silencer83
addikt
en pl Pecsen vettem, TPcomp 2ev garit ad ra
-
h_143570
addikt
Az eladókat a helyi tőrvényeknél jobban nem lehet kőtelezni, sőt nem is adhat kevesebbet rá mint a tőrvényi minimum, továbbá ők saját hatáskőrben megadják rá a 3 év gart. igaz csak viszakűldés utján, illetve ha van az országban hivatalos disztributor akkor azzon keresztűl is érvényesithető a 3év gar, de a kiskereken (retailer) csak a tőrvényileg előirtat lehet számonkérni se tőbbet se kevessebet. Sőt a helyi tőrvény annyira mérvadó hogyha szerpelne bene hogy a szétszedés nem jelent garancia vesztést akkor a gyártó kénytelen lenne a szétszedet tropára ment egeret is cserélni szó nélkűl. Vagy ha 5év lenne a minimum gar akkor kénytelenek lennének 5őt adni rá, az álltaluk meghatározott 3 helyett. Tehát a kisker a tőrvényileg előirt min gart adja vagy ha a gyártó tőbbet ad rá és olyan rendesek akkor adhatnak a tőrvényben előirtnál tőbbet is. Mindenestre a gyártó 3ad rá ami az aksi-ra is vonatkozik, hogy a kereskedő mennyit az már más kérdés.
[Szerkesztve] -
PrinczA
őstag
-
h_143570
addikt
A gyári garancia és a bolti garancia nem ugyanaz, a bolt csak 1ed ad rá az aktuális tőrvények szerint, a tőbbi garanciális időtt meg a gyártó adja, RMA formájában. Természeteen ha 1éven belűl van vele valamilyen bajod akkor is fordulhatsz a gyártóhoz,de a bolt ahol vetted kőzelebb van.
-
PrinczA
őstag
Most vettem a tesomnak egy MX1000-est br.: 12266HUF kisker, es gondoltam kiprobalom a hetvegen!
+
- jo anyaga van, jo a tapintasa
- tecc az akutoltos megoldas (tarto)
- tecc, hogy van kulso tapja, es nem az USB-rol veszi az aramot, igy kikapcsolt gepnel is tolt
-
- nagy kezueknek nem ajanlom, vagyis nagy huvejkujjuaknak, nekem nem fer el az egeren, az oldalso gombok utban vannak
- kicsit nekez nekem, de gondolom ez szokas kerdese (161g, mig a sajat Coedless Optical-om 2 db akuval 126g)
- nem tudom atvenni a bal kezembe (ha elfarad a jobb), mert nem szimetrikus
*
- dobozon 3 ev garit ir, boltban csak 1 evet adnak (de ezert mer megkeresem a Logitech-et)
[Szerkesztve] -
bröton
csendes tag
Üdv nem tudja valaki hogy hol lehet hozzá külön töltöt kapni,

-
harry
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Kedvelem MX1000-et, tényleg nagyon kényelmes (magasabb, bal oldalt hely ujjnak, jó formája, nagy talpakkal jól csúszik), és az oldalra billenthető görgő is hasznos - csak sok játék miatt kicsit kopott a festés. Ha lenne belőle vezetékes változat MX518 optikájával akkor tuti olyat vennék. Mert így kicsit nehéz akksi miatt, meg töltögetni kell; valamint pörgős játékoknál, gyors fordulásnál nem a legjobb sajnos.
-
Silencer83
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
engem a boltos ''spanom'' lebeszelt a G-seriarol, bar sokat nem kellett gyozkodnie
, mindig is ez volt a favorit nalam...
irto kenyelmes, elegans, minosegi.. -
Motion_Blur
félisten
válasz
Silencer83
üzenetére
Haver G5 után vett ilyet, és teljesen meg van elégedve. Nagyon gyors, játékra is jó

De ami ennek az egérnek a legnagyobb erőssége: hogy kurva kényelmes
-
Silencer83
addikt
COD 2, egy kis F.E.A.R
, majd meglassuk, de eddig eszmeletlen, ergonomi es minoseg jeles 
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Silencer83
üzenetére
Itt is 14K
Jövő héten megveszem. -
Digital
addikt
válasz
Silencer83
üzenetére
Próbáld ki rögtön egy jó kis fps játékban! Tutter!
-
Silencer83
addikt
nos ma megvettem a kis dragasagot, es hat nem talalok szavakat

Motion_: feltetlen repulj ra arra az egerre annyiert, en 14k-ert vettem, mondjuk ujonnan,sajna Pecsen ennyi
-
h_143570
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nos a gyártó szerint az életeartalma 3év, napi 8-10 órás folyamatos kinzással kb 7nap, de akkor szinte végig mozgatva van, kb 3óra alatt tőltődik fel maxra.
A tőbbi kérdésedre a válaszal már nem vagyok illetékes.
[Szerkesztve] -
cikasz
őstag
Sziasztok. Bocs ha volt már a kérdés.
Van valaki aki WOW-ozik és MX1000-e van? + felvan neki rakva a legujabb setpoint??
Nekem nem müködik a gémben a 4-5-ös gomb
5let?
thx -
efektiv
tag
8k-ért van eladó mx1000-esem dobozzal, használt, hibátlan.

-
Korcsii
őstag
lenne egy sűrgető kérdésem:
szerintetek melyik a jobb az MX610 vagy az MX1000?
nekem lenne, karácsonyi ajándéknak, mindenféle használatra
thx
[Szerkesztve] -
Digital
addikt
Volna egy kis gondom az egeremmel
Úgy volt beállítva hogy a scroll görgő jobbra/balra billentésével előre/hátra lehetett lapozgatni az oldalak között! Na most ezt egyszer csak elfelejtette,és vissza sem tudom állítani
Controll center/driver version 2.47.864 Valakinek ötlete? -
efektiv
tag
nekem van 1 eladó, érdekel vkit? megvan mindene

-
h_143570
addikt
Én egy hete cseréltem MX1000 az MX510esemet ég és főld a kűlőnbség a két egér kőzőtt szerintem, az MX1000 javára (CS: Sourceban legalább is, 3 hónap kihagyás után jobban ment ezzel mint 510 bármikor). Mistrálba 12.5e az meg elviselhető ár.
[Szerkesztve]
-
LKW
aktív tag
http://www.mistral.hu/arlista.php?id_shop=14&id_cat=000012022#000024022

-
Spirál
tag
szerintetek mi az ideális ára?
[Szerkesztve]
-
szjoci
őstag
szerintem sincs semmi baj ezzel az egérrel... Simply the best!

-
superxaba
tag
lehet hogy kis kézfej-ezdés kell és akkor már nem sajog az ember keze MX1000 használata után?!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Spirál
tag
hali mindenki!
szeretnék egy hónnapon belül beújítani egy mx 1000 re!
lenne egy pár kérdédem
aqua 3 egérpadon megy e?
és hogy mi az ideális ár mostanában !?
köszi a válaszokat -
LKW
aktív tag
Jó kis egerentyü ez. Én nagyon megvagyok elégedve vele.

-
-
Legolas
senior tag
Sziasztok!
Ha mindenkeppen vezeteknelkuli eger kell, de nincs 22 rugom egy G7-re, de azert neha jatszom is, akkor az MX1000, vagy az MX610 a jobb valasztas? -
DaveModer
csendes tag
Nekem volt egy ilyen egerem. El is adtam 1 hét után. Minden nagyon király, DE BAROMI NEHÉZ!!!!!! 1 óra WOW után sajgott a kezem. Játékosoknak nem ajánlom, inkább garfikusoknak, ahol fontos a pontosság.

-
szjoci
őstag
ne, ne, ne agyaljatok ennyit rajta...

Megoldottam a problémát![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szjoci
őstag
UP, emberkék segítsetek!!!

[Szerkesztve] -
szjoci
őstag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám és nem tudom mit állíthattam be rosszul... Újra raktam a winfos xp-met (SP2) felraktam a legújabb setpointot és a mászkálós/lövöldözős (
) játékokban (pölö quake 4, Boiling point, Gun sötöbö) amikor megyek a muksókámmal a WSAD gombokkal nemtom az MX1000-esemmel irányítani, egyszerűen olankor nem reagál az egérre... Kipróbáltam egy másik gagyi egérrel és azzal meg működött rendesen (az MX1000 USB porton van, a gagyi a PS/2-ben, de próbáltam már úgy is hogy az MX1000-et dugtam az egér csatijába és úgy se ment..
) Ha valakinek előfordult ilyen és tudna segíteni vagy ha esetleg kapcsiból tudjátok mi lehet ennek az oka akkor légyszi írjatok, halvány lila gőzöm sincs mi törpénhetett... Úgy emléxem winreintall előtt ment rendesen...
HELP PLEASE!
Egyébként marha jó az egér, volt olyan hogy otthon voltam 1 hét szabin, naponta sztem vagy 12 órát tologattam az egeret és akkor merült le 4 nap alatt... Szal bírja a kiképzést
-
Motion_Blur
félisten
Üdv!
Valszeg ilyen egerem lesz nemsokára.
Milyen padot tegyek alá? Pl. a Mistral termékei közül
Meddíg bírja az akksi napi 6-7 óra használat esetén?
-
Loretto
veterán
Van olyan, aki ezt és az mx610-et is használta? Melyik volt jobb?
-
Lacza
senior tag
Hát azt írták hogy a lézeres egerek nem mennek steelpaddal.
-
Badb0y
addikt
Van vmi uj driver vagy vmi extra cuccos a mi egerünkhöz?
-
Atom
aktív tag
Na megvettem az egeret. Meg nagyon szokatlan. Lesz 1-2 het mig hozzaszokom, de remelem menni fog. Igy elsöre tetszik.
Aktív témák
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Precision 7750 17.3" 4K IPS i7-10850H Quadro RTX 4000 32GB 512GB NVMe új akku gar
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- Crucial T705 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy S23 256,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, fenye az tuti nincs 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)