Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
aDM|RaL^
őstag
szar vagy jó? lehet veszek egy iet, holnap szülinapom van.
-
ronaldo
őstag
mennyiért szórják a farkatlan pajtást?
-
harry
veterán
Nálam egy kicsit billeg, ez fura. Hátulról nézve a bal oldalát kicsit le lehet nyomni (~1mm).
Drivert érdemes felrakni? 2 progi van hozzá: SetPoint és Log Control Center. Ezek nélkül nem működik egyik gomb (bal oldat a középső amin egy ablak van). -
harry
veterán
Bizony, már beizzítottam, csak vidkari szervízben van, szal addig no game, talán majd pénteken tudok mesélni róla.
-
Crion
aktív tag
És játékra érdemes ilyet venni? Gondolom azért ez is késik...ami pl egy quake tipusú játéknál hátrány.
Vagy várjam meg a zsinorós verziót?
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
Másnak nincs ilyen egere? Szívesen olvasnék még több ''tesztet'' mielőtt veszek egyet.

-
dshk
aktív tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
impresszív
-
dshk
aktív tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
régimódi egérpadon, amin az MX510/Exp4.0 simán kiakadt
kifogytam az ötletekből, hogy min lehetne még kipróbálni
Kipróbálhatnád töksima (fehér) bútorlapon, azon az MsExplorer 4 meg se nyikkant, kiváncsi volnék ez működik-e. -
Speed
addikt
Na most jön a nagy kérdés! Szerintetek megér anyit? Microsoft Inteli Mause 4.0-át érdemes MX1000-re cserélni?
-
Tif
tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Kanmikaze neked az osszes eger megvan mi a honlapodon van?
-
Steroid
tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Én is beruháznék lassan egy új egérre, csak egy kérdésem lenne! Sűrűn járok lan partykra és ott mi nem alszunk két napot és 10-12 órát pihenés nélkül nyomjuk namost ez az egér kibír legalább 10 órát folyamatosan töltés nélkül?
Most egy 4 éves logitech görgös rádiós egerem van és ez kb 2 hónapot bír egy pár ceruzaelemmel szóval megvagyok vele elégedve de azért ez a görgö néha hátrány tud lenni ezért szeretnék valami újjabba invesztálni ami zsinórnélküli
-
Tif
tag
Érdemes várni vele a karácsonyi nagy hajtásig? A jó öreg MouseMan Wheel is 99 decemberében került hozzám 10 eFt-ról volt leárazva 6800 Ft-ra.
[Szerkesztve] -
Re-Tech
aktív tag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
Jah, nekem is Dual Opticalom van és szintén meg vagyok elégedve vele. Sőt, így elméletben nem tudom milyen alkalmazás az, ahol 4 jól elérhető/használható gombnál többre van szükség. Fogtam már MX 500at, de bevallom már nem emlékszem arra, hogy mennyire használható helyen van pl. a görgő előtti gomb. Aligha hiszem h kényelmesen használható. Mondjuk UT alatt jól jönne 1 ötödik gomb, asszem a Die Bitch-et bindelném rá

-
harry
veterán
válasz
Cathfaern
üzenetére
Te hol veszed? Én valszeg itt - Bővebben: link
Eddig 3 helyen láttam - egyik bolt nem bpesti, szal az ugrott, maradt ez meg a magicwand
[Szerkesztve] -
Cathfaern
nagyúr
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Most már biztos vagyok, hogy kell nekem egy ilyen

Btw. egy Logitech Cordless Optical Mouse for Notebooks nevű drótnélküli egér eladó
(azt a fantáziadús nevét szeretem a legjobban benne
) -
harry
veterán
Pallmallka mondta, h majd ő is nyom egy tesztet szombaton. Remélem meg lesz

-
kamikaze boci
őstag
válasz
Hun'reeth
üzenetére
''''MouseMan Dual akár csak a felét tudja a mai csúcsegereknek'' szerintem kicsit erős.''. Itt egy konkrét értékre, a képfrissítés gyakoriságára gondolok.
Egyszerűen azért, mert akkoriban nem lett volna ember, aki megfizeti a 3000-es képfrissítési gyakoriságot (annyit ad egy egérért, mint egy teljes számítógép ára). -
Hun'reeth
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Köszi a tesztelést !
Kellően alapos volt. Ugyanankkor a #243 -ban ez a ''MouseMan Dual akár csak a felét tudja a mai csúcsegereknek'' szerintem kicsit erős. Látszik, hogy nem volt dolgod a dualopti-val. 
Most már évek óta nyűvöm a magamét és azt kell mondjam tulajdonképpen tökéletes. Iszonyúan pontos (CAD) nagyon jól reagál soha nem éreztem egy pillanatnyi bizonytalanságot sem. Természetesen vannak hátrányai: vezetékes, csak 4 gomb van, csak jobbkezeseknek jó igazán, a lapáttenyérrel rendelkezőknek ill. virsliujjúaknak kicsi.
Ezzel együtt valószínüleg beruházok egy mx1000-re.
-
ricsik
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
ahogy mondod. akkoriban, mikor a dual optika megszületett, nem tudtak megfelelően precíz optikát gyártani, vagy túl drága lett volna, így inkább belepakoltak szegény rágcsálóba kettőt. Ez igen jót tett neki, korában a legpontosabb mice lett. Én mais ezt használom, mióta megjelent, de egyszer nem fordult elő, hogy elugrott volna a mutató, vagy hogy lassu lett volna. Egy igazi fasza kis egér.
Most haverom nyüstöli egy hete, odattam neki, érezze, milyen is egy jó logi egér.
Amit most tesztelek aza kék mouseman wheel, de sokkal gyengébb. Kevésbé gyors, precíz, és néha ugrál.
Ha olcsóbb lesz azért meglesem magamnak ezt az ezrest is. -
harry
veterán
Köszönöm, asszem megtaláltam amit kerestem
Bővebben: link -
-
Tif
tag
Itt van pár link. Magam örömére kerestem, de gondoltam megosztom veletek:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Ugyebár mx1000nek beépített aksija van, amit az adóvevőjével (dokkoló) tölthetünk, ami USB vel kapcsolódik a géphez. Tehát egér csak akkor töltődik, ha gép is be van kapcsolva, vagy kikapcsolt állapotban is kap veszt USBtől? Vagy BIOSban be lehet állítani, h kikapcs után is fesz alatt legyenek az USBs eszközök

-
AceTom
aktív tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Biztos elfogult voltam, de nekem tényleg jobbnak tűnt a Dual Opticalom, mint az mx700, és nagyon szokatlan volt nem vezetékessel játszani. DE ez tényleg megszokás már csak. Viszont driverben ugyanolyan beállításokkal valahogy jobban tetszett az én régi bevált egerem.
És valóban nem veszek újat, amíg ez jó, és tetszik. 
-
ricsik
őstag
én is veszek egyet, de megvárom, mire eltelitődik a piac, és nem kell kiadnom érte 20e forintot....
mondjuk kaárcsonyi meglepire
[Szerkesztve] -
Tif
tag
Aki vett az az árakat és a bolt nevét (várost) ossza meg a fórum olvasói között.
-
anulu
félisten
na, lett új ''patkányom''. sajnos nem MX1000-es, mert egész Budapesten nem sikerült 1 kib*szott darabot sem felhajtanom. úgyhogy 5év garanciás MX700 lett a kicsike. hát nem tudom. ha ennek a továbbfejlesztése az MX1000, akkor milyen lehet.
nekem ez az első rádiós egerem. bevallom férfiasan, hogy nagyon féltem tőle, főleg azután, amit barátnőmnél tapasztaltam a rádiós A4Tech egerénél (megmozdítot, és ha idle-ban volt, akkor 3-5 mp-en belül reagál is...
). ezek után hazahoztam. mielőtt összepakoltam volna, még a Saitek utolsó leheleteivel UT2004-eztem egyet, hogy a reakcióidőket tudjam hasonlítani.
gép kikapcs, egér összapakol, gép be, egér tölt fél órát, UT2004 elindít. direkt úgy csináltam, hogy billentyűzettel navigáltam, és csak a lövöldözés kezdete előtt kaptam le az egeret, hogy minél inkább ''pihent állapotból'' éledjen. jelentem, ugyanaz, mintha vezetékes egérrel játszanék! tökéletes ez (is). sajnálom, hogy nem MX1000 lett belőle, de az MX700-asnak is piszkosul örülök! amiatt is, mert végre nem fogok frag-ről lemaradni, mert az egérkábel beleakadt valamibe, és így nem mozdult... -
kamikaze boci
őstag
Sajnos MouseMan Dual még nem volt a kezemben, de azt tudom, hogy még akkoriban készült, amikor a felbontás volt a minden. A sokkal fontosabb képfeldolgozás sebességre (képfeldolgozási rátára) nem sokat adtak (túl drága volt a megfelelő chip). A hivatalos számot nem tudom, de meg lennék lepve, ha a MouseMan Dual akár csak a felét tudja a mai csúcsegereknek. Szóval az MX1000 biztosan jobb, de ha nem vagy elégedetlen akkor semmiképpen ne cserélj.

Egyébként tényleg fontos a megszokás, én legalább 30-40 órát használok egy egeret (úgy, hogy közben másikat nem vagy alig veszek kézbe), míg eldöntöm magamban, hogy cimborák leszünk vagy sem.
-
AceTom
aktív tag
Sry, kétszer ment véletlen.
És még mindig nem sikerült tesztelned kamikazeboci egy MouseMan Dual Optical-t? Nagyon érdekelne, hogy szerinted milyenek a mostani egerek. Én ugyan ki tudtam már próbálni mx700-zal összevetve, de annál szerintem jobb volt a Dual Optical. De lehet, hogy ez nálam csak a megszokás miatt volt... nemtom, de a driverben ugyanolyan beállítások mellett nekem lassabnak tűnt, játszani meg nem tudtam, bár ez csak a megszokás kérdése.
Na, szóval az érdekelne, hogy mx1000 már jó mindenre még így vezeték nélkül is, vagy maradjak a régebbi egeremnél? (Nem mintha mostanában akarnám lecserélni) -
harry
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Jó. Nagyon jó

Amint sikerül eladni a vinyómat veszek egyet (valaki vegye már meg, lásd aláírásom) -
Lager
tag
Már csak 1 kérdés marad ki veszi meg az MX500 am?

-
I_Am
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
LOL

Amugy tényleg örülök, hogy írtál tapasztalatot (Te vagy az egérmágus és ha a működésben nem vettél észre nagy hibákat akkor nem olyan rossz ez az egér). Lehet Én is benevezek egyre, mert az MX700-asomon már kopik a festék.
-
anaqer
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Köszönjük hogy megosztottad tapasztalataidat.
Azt hiszem én benevezek egyre amint megjelenik itt a kies Veszprém cityben.
Megváltás lesz ezután az első generációs optikával szerelt ergonómiai katasztrófa (Logitech Wheel Optical) után. -
I_Am
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Neduddki macsekját kihagytad.

-
harry
veterán
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Mesélnél egy kicsit a felület érzékenységről, egyáltalán ez mit jelent
Szinte bárhol használható, vagy épp fordítva? -
kamikaze boci
őstag
Két napos maratoni haverkodáson vagyok túl (sok csikk, banánhéjak, karikás szem, zéró meló
), már van véleményem. A saját, ezért nem biztos, hogy mindenkivel egyet fogunk érteni.
:
-gyors, nem késik a vezetékesekhez képest (nem vagyok profi játékos, de évek óta heti 15 órát minimum játszom, jó egerekkel, biztosan észre venném, ha gond lenne).
-pontos (Shoppozgatok, CAD-ben nem tudom kipróbálni, de biztos vagyok benne, hogy ott sincs gond vele)
-kényelmes (nem annyira, mint az 500/510, de jobb, mint az MSExp4.0).
-jól csúszik, jobban, mint az mx510, ami szerintem a széles talpaknak köszönhető (időnként el is felejtettem, hogy a rádióssal játszom).
-a felületérzékenységről szóló marketing szöveg nem kamu, tényleg elképesztő; szokatlan is, hogy az egeret sokkal jobban meg kell emelni, ha elfogyott az asztal
- a mélyített hüvelykujj felöli árok miatt nagyon jól meg lehet fogni
-gyorsan felébred (azonnal, nem látni késést)
:
-gáz szoftver
-a Tilt Wheelt csak MS programokban lehet (ne) használni (és csak a szoftverrel, amit ugye kár felrakni)
-a vissza/előre gomb sokkal jobb volt az 510-en, de nem rosszabb, mint Exp4.0-án (ugyanaz a baj, túlságosan előre került, ha valakinek túl hosszú az ujja, nem éri el rendesen)
-a középső gombon elcseszték a döntés/benyomás közötti egyensúlyt (benyomni nehezebb, mint dönteni, ettől billegős, meg kell szokni).
-festett (bár nekem az MX500 se kopott)
Szóval nagyon jó kis egér, vegyétek.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Találtam itt is:
iguana
őstag
ez Bővebben: link ?
-
harry
veterán
Én eddig itt láttam.
kíváncsi
őstag
Hi all!
Auslander küldtem mailt de a postafiókod megtelt így nem sikerült elküldenem
-
iguana
őstag
árlistában én itt láttam: Bővebben: link
-
anulu
félisten
felhívás a köznek!
aki tud eladó MX1000-et, pls ne kíméljen! holnap mindenképp kéne, mert meghalás határán van az egerem, viszont mást nem nagyon vennék... most délután végigtelefonáltam fél Budapestet (kiskerek), a legtöbb helyen még nem is hallottak róla, vagy ahol igen, ott fogalmuk sem volt, hogy mikor lesz kapható. szóval. feltett szándékom, hogy holnap veszek egy ilyen kütyüt, csak még azt nem tudom, hogy hol (és mennyiért...) -
Auslander
tag
válasz
M@trixfan
üzenetére
... Fast RF, which uses the 27 MHz band, allows mice to deliver up to 125 reports per second, approximately 2.5 times more than other RF-based cordless mice...
A complete charge for the mouse takes 3-4 hours, which typically lasts 21 days. In addition, with rapid recharge after 10 minutes in the cradle, the mouse is charged for a full day´s worth of use.
[Szerkesztve] -
Hun'reeth
őstag
Kösz. Azért is írtam ezeket, hogy ne csak olyan hozzászólások legyenek, hogy ''király, abszolút nem késik, vegyétek!!!'' meg hasonlók. Nekem egy dualopti-m van de ha vezeték nélkül tényleg jó lesz ez az egér akkor valószínüleg lecserélem mert a 4 gomb néha kevés. De csak ha többen egybehangzóan azt mondják: jó!
-
Hun'reeth
őstag
Természetesen én is ilyesmire gondoltam de még egyéb dolgok is fontosak.
Mennyire érhetők el ill. használhatóak az oldalsó gombok, van-e pl. amelyiket körülményes nyomkodni? a scroll oldalazó lehetősége használható-e vagy esetleg zavaró? Milyen a gombok minősége, mennyire határozottan kell nyomni vagy kicsit puhák? A felület anyaga miatt esetleg több órás használat után megizzad-e az tenyere a usernek vagy sem, ilyenkor csúszik-e eseteleg az egér? Inkább a kis kezűeknek vagy a lapáttenyerűeknek jobb a fogása? vagy mindkettőnek? stb.
Szóval mindenképpen megvárom kamikaze boci beszámolóját.
[Szerkesztve] -
-
M@trixfan
addikt
Nagyon bejön az egér. Refresh rate a szokásos USB-s 125 Hz?
-
Auslander
tag
Szerintem azert probald ki a boltba, hogy hogyan is van ez... En azt sem tudom mikor megy 'idle' modba. Az is lehet, hogy 10 perc utan
Ennyit persze meg nem vartam. De ha akkor, amikor az akku töltöttseget jelzo ledek kialszanak, akkor az kb. 10-15 mp (de lehet hogy 5), nem mértem. Utana is indul mint a raketta
Feltuno volt, hogy nem ugy reagal, mint az MX-700-as, hanem ahogy illene.
[Szerkesztve] -
-
anulu
félisten
-
Hun'reeth
őstag
Látom már többen is hozzájutottak a kicsikéhez!
Csak azt nem értem, hogy miért nem ír valaki valami igazán tesztelős hangvételűt róla. Egyedül a gombokról van infó, hogy keményebbek mint az mx700-é. Kicsit bőbeszédűebben ha kérhetném T. tulajdonosok! 

-
kamikaze boci
őstag
Hmm, rossz híreim vannak, bár lehet, hogy csak a meggyötört oprendszer a hibás. Holnap újra húzom a gépem.
keressen meg mailben az, akinek hasonló egere van
[Szerkesztve] -
ricsik
őstag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
akkor viszont jól jártam. a garipapír érvényes, pecsételt, tehát innentől kezdve kötelezettségük van. az más kérdés hogy szegény eladó nőn fogják behajtani az árát ha 3 év utan viszem szervizbe
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mi a francért billeg? Netezés közben picit zavaró.
Végülis még ráér. 
Persze boci-n kívül bár ő sem az.

(No jo, egyik a gyereké).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)