Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Aktív témák
-
szjoci
őstag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám és nem tudom mit állíthattam be rosszul... Újra raktam a winfos xp-met (SP2) felraktam a legújabb setpointot és a mászkálós/lövöldözős (
) játékokban (pölö quake 4, Boiling point, Gun sötöbö) amikor megyek a muksókámmal a WSAD gombokkal nemtom az MX1000-esemmel irányítani, egyszerűen olankor nem reagál az egérre... Kipróbáltam egy másik gagyi egérrel és azzal meg működött rendesen (az MX1000 USB porton van, a gagyi a PS/2-ben, de próbáltam már úgy is hogy az MX1000-et dugtam az egér csatijába és úgy se ment..
) Ha valakinek előfordult ilyen és tudna segíteni vagy ha esetleg kapcsiból tudjátok mi lehet ennek az oka akkor légyszi írjatok, halvány lila gőzöm sincs mi törpénhetett... Úgy emléxem winreintall előtt ment rendesen...
HELP PLEASE!
Egyébként marha jó az egér, volt olyan hogy otthon voltam 1 hét szabin, naponta sztem vagy 12 órát tologattam az egeret és akkor merült le 4 nap alatt... Szal bírja a kiképzést
Aktív témák
- Apple MacBook
- Napelem
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- 4G-s verzióban is választható a Tecno Spark 50
- Gyúrósok ide!
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Micron 5200 ECO 480 GB 2,5 SATA Enterprise/Datacenter Server SSD
- Komplett gép: i7 12700 - 4.90 Ghz / 32 GB DDR5 / 512 GB NVMe / Win 11 Pro - HP Z2 tower G9
- Asztali PC , i5 9500T , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Asztali PC , i5 12400F , RX 6600 XT , 16GB RAM , 512GB nVME , 1TB HDD
- iPhone 13 256GB Midnight
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) játékokban (pölö quake 4, Boiling point, Gun sötöbö) amikor megyek a muksókámmal a WSAD gombokkal nemtom az MX1000-esemmel irányítani, egyszerűen olankor nem reagál az egérre... Kipróbáltam egy másik gagyi egérrel és azzal meg működött rendesen (az MX1000 USB porton van, a gagyi a PS/2-ben, de próbáltam már úgy is hogy az MX1000-et dugtam az egér csatijába és úgy se ment..
) Ha valakinek előfordult ilyen és tudna segíteni vagy ha esetleg kapcsiból tudjátok mi lehet ennek az oka akkor légyszi írjatok, halvány lila gőzöm sincs mi törpénhetett... Úgy emléxem winreintall előtt ment rendesen...