- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
adamssss #329966 üzenetére
Ha be van zárva, nincs különbség.
Többeknél előfordul, hogy telemegy dzsuvával, mert pl. fa alatt parkol rendszeresen, eltömíti a lefolyót, majd így végül beázik. (Mivel fedett helyen parkolok, évente kitakarítom a tetőablakot, így velem ez sosem fordult még elő, pedig ha tehetem, csak tetőablakos autót veszek.) -
válasz
adamssss #314204 üzenetére
Szerintem kell rá egy bevonat és ennyi (pénztárca függő mi), ponyva arra jó, ha egy autót leteszel, több hétre/hónapra, csak tiszta autóra lehet/javasolt rátenni.
Nekem volt ponyvám, egyszer volt alatta a kocsi, 2 hónapot, utána soha többet nem került fel. - most adtam el -
-
-
6030D
őstag
válasz
adamssss #291215 üzenetére
Még valami csavar kell hozzá, ha nem adnak a boxhoz. Mivel a Squarebarban nincs sín, ezért nem jó a T-csavar, kell hozzá az U csavar, de abból meg nem biztos, hogy jó a szimmetrikus, ha a boxban csak egy csavarhely van, mert akkor meg J kell.
Vagy egy ilyen is jó lehet. Nekünk még régi fajta van, kb 15 éves, azt nem találom, azóta mindegyik T csavaros. [link]
-
válasz
adamssss #291215 üzenetére
Ha az általad leírt csomagtartószett passzol az autódhoz, és azt ahhoz biztonsággal tudod rögzíteni, akkor lényegtelen, h a box új, vagy régi, mindkettő rögzíthető hozzá. A régi csavaros, (pánt fogja át a keresztrudat, az új (gyorszáras) Power-Click, mindkettő biztonsággal rögzít a keresztrúdon.
-
aero.
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
adamssss #39996 üzenetére
Én a motorba és a kocsiba is csak azt tankolok már. A motornál vettem észre, hogy egy hetes állás után simán pöccre indul és hamarabb tudok vele indulni is, mint normál üzemanyag esetén. És nem rohad bele a tankba, mint a sima.
A kocsinál ennyire nem tudok nyilatkozni. Jobban nem megy és pontosan mérni se mértem, de nagyjából mindig annál a mutató állásnál tankolok és szerintem kicsit kevesebbet fogyaszt. De mondom, ezt nem mértem.
A motort mindig mérem, de nem fogyaszt kevesebbet szerintem.... de azzal úgy járok mostanában, mint az ökör. Fene tudja. Azt meg nem érzem,hogy 100 vagy 105 LE...esetleg a gyári 93.
Én ezt tankolom. Nem rosszak a tapasztalataim. Motornál kifejezetten jó. És amíg 380 alatt van az ára, addig ezt is tankolom. Utána már meggondolom. 400 felett már tuti nem tankolnám ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Politika
- LEGO klub
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Kenwood Kmix 750
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest