- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
B-L-A-C-K #76093 üzenetére
de lehet, nekem pl kérdés nélkül küldték a pénzt, mikor elvitték a kia ceed visszapillantó tükrét (75eFt-ot küldtek, mondjuk 2 ajtó fényezése is meg volt húzva)
én meg azt hittem számla után fogják küldeni, már meg is csináltattam addigra a KIA-nál 55-60eFt volt, már nem emlékszem pontosan, de ezt tudom, akkor nem kérek teljes cserét, csak a tükürlapot cseréltettem volna, annyira nem volt nagy a sérülés rajta
ez Aegonnál volt,
korábban hungariás casconál felhívtak szélvédő cserére felajánlottak egy összeget, de azt is megrendeltem már elötte, így amúgy jobban jártam, mert 70eFt lett volna, fizettem 7eFt-ot (mert gyárit kértem, utángyártott ingyen lett volna), ők meg 36eFt-ot ajánlottak fel, hogy rendezzem magam
Amúgy autónál 4 éves korig térítenek teljes árat, utána avultatás van. -
szekra
addikt
válasz
B-L-A-C-K #76093 üzenetére
Nem tudom, én nem foglalkoztam ezzel, sielés előtt volt 1 nappal.. Elvittem a legközelebbi szervizbe, hogy mire visszaérek csinálják meg.
A végszámlát csak e-mailben megküldték nekem is, amit a szerviznek átutaltak.
(#76094) t72killer:
Éppen parkoló előtt mentem el és oldalba kapott, szóval szépen lepapíroztuk helyszínen, nem volt gond. Női sofőr, zsír új 1 hetes xc90, telefon másik végén hallottam, hogy a férje üvöltött..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Banggood
- Facebook és Messenger
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Le Mans Ultimate
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest