- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- gerner1
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
tboy93 #118911 üzenetére
Nekem azok a lámpák tetszenek, melyek a teljes forgalmat nézik és kevésbé forgalmas helyen automatán átrak zöldre, hogy ne állj meg.
Btw.: itt a dánoknál mintha még agresszívebbre lenne hangolva ez a start-stop rendszer. Repülőtérről gurul velem ki a taxi, körforgalomhoz ér épp, hogy lassít de már a motort hallom megáll-elindul.
-
EQMontoya
veterán
válasz
tboy93 #118911 üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy van, amikor rosszak.
Pl. multkor a Bikas parknal akartam nagy ivben balra fordulni a paneleknel levo parkoloba. (ha a belvaros felol erkezel, akkor meg az Etele elott).
Kb. 3 lampavaltasnyi ciklust alltunk vegig, elottem talan valami Clio, meg en. Szerintem nem allt rossz helyen a srac, kb. a vonalon. Utana at a piroson, nyilvan nem fogok ott megoregedni.Szoval az otlet nem rossz, de ez tipikusan olyan dolog, amit vagy jol csinalunk, vagy sehogy. Ha egy lampanal meg lehet allni rosszul, akkor nem az autos a hibas, hanem rosszul van megcsinalva az erzekeles. Ha este 11-kor egy meterre all a vonaltol, hat puff, igy sikerult, nem art senkinek, ennek attol meg mukodnie kell.
Arrol mar nem is beszelve, hogy ilyen esetben igazan nem tartana semmibe jelolni valahogy az aszfalton, hogy hova allj, ha mar a felfestett vonal nem feltetlen a jo megoldas.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest