- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz
radi8tor #269821 üzenetére
Azért ezt egy csipet sóval kezeljük. Szerintem már vagy 2 évtizede van annyira pontos a befecskendezés a különböző nyomás és lambda szenzorok jelei alapján, hogy nem fog az általad idézett okból kormolni, csak ha hiba van a mátrixban. Sőt. Mondjuk azt, hogy az utóbbi 15 év autóit tekintve az idézett szöveg merő bullshit, oké?
Tehát nem, nem normális az, hogy a dízel kormol. Sőt!
Élő példával is tudom mutatni: Öcsém kettes Megane-ja: 1.5 dCi, van benne egy EGR meg egy VGT, kati, és kifújt. Se DPF se semmi anyámkínja. Soha egyetlen füstpamacsot se ereszt.
Az a Nissan motor lehet akár a 2.2 dCi is, akkor már kezdtek haverkodni a Renault-val, és hát az nem a legjobban sikerült motorok egyike. Igaz, ennyi idősen már minden mindegy, lehet az boxer Subaru dízel is vagy 1.9 TDI is, akkor is lehet szar. -
Integrale
veterán
válasz
radi8tor #269763 üzenetére
Azért ez elég szélsôséges. Ha kitiltàsra kerülnének az autók, abból nem következik, hogy a taxik, áruszállítók, szakipar jármûvei is arra a soesra jutnának.
De az biztos, hogy kezdeni kell valamit azzal, hogy egy 2 tonnás autó 1 ember és áll a dugóban.
Pestiként egy heti, havi vagy éves díjat szívesen látnék olyan formában, hogy az pl. bérletbôl jóvàírható lenne. Szerintem ez ösztönzôen hatna a tömegközlekedésre, terheltségre és szinvonalra egyaránt. -
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #269748 üzenetére
Visegrádon és egyéb kedvelt kanyargós utakon, ahol az útminőség eléri az átlagos szintet.
A motoros ételfutárok közt is sok a paraszt. Az imént valaki egy Yamaha Frazert keresztben tett le a járdán. Oké, hogy vagy 3 méter széles a járda, akkor is paraszt. Ráadásul a dohányzásra kijelölt hely mellett a járda és a kerékpárút közti járdakövön átgurulva. -
válasz
radi8tor #269692 üzenetére
Dehogy marad autómentes, nem is volt az, a szent taxisok még mehetnek rajta, szóval átnevezhetnánk Lánchíd helyett Taxihídra.
Én szavaztam volna, de a Nemzeti Konzultációhoz hasonlóan csak csak rossz válaszokat lehetett adni. Én letiltottam volna róla mindenkit, legyen gyalogos híd.
-
-
válasz
radi8tor #269460 üzenetére
Viszont szerintem nem lenne ez rossz ötlet, mert a nappali menetfény nem olyan erős, mint a tompított, emiatt nehezebb észrevenni őket. Pont ma fogalmazódott meg ez bennem, mert majdnem rávillogtam tompítottal egy szembejövőre, hogy kapcsolja fel a lámpáját, aztán közelebb érve kiderült, hogy van fénye, csak nem tompított.
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #269454 üzenetére
Mert előre megyünk, nem hátra.
Nem hallottam még ilyesmiről, szerintem hoax.
szerk.: Ezt találtam csak, de egyrészt Románia, másrészt nálunk már évtizedek óta így működik.
-
Snoop-y
veterán
válasz
radi8tor #268752 üzenetére
Lehet tobb autohoz is nem csak kettohoz:
Annyi a feltetel, hogy mindnek te legyel a tulajdonosa valamint ugyanabba a tipusba kell tartozniuk pl szemelyauto es mindegyiknek ugyanabban a kantonban kell regisztralva lenni.
Ilyenkor a legdragabb utan fizeted a dijakat autopalya matricat viszont mindegyikre venned kell (40CHF)
-
Szada85
aktív tag
válasz
radi8tor #267708 üzenetére
~76 ezer €.. egy Golfért..
Mókás, amikor már egy tömegmodellnél is a "limitációval" kell megpróbálni fenntartani az érdeklödést.
Nem mellesleg, amikor 68-70 ezer €-ból már kapsz márkakerböl gyakorlatilag nullát futott RS3-mat is, és annak talán valamivel nagyobb a presztízse/értéktartása/müszaki fórja van... -
-
brumi1024
veterán
válasz
radi8tor #267351 üzenetére
Ja jogosak, rengeteg traffi(doboz) van es a helyiek mennek mint az orultek (es az egyenest nem tudjak tartani), mert tudjak mit festettek le, vagy miben nincs semmi. Csak celorszagtol fuggoen random behajtocegektol is johet nem feltetlen leforditott level, olyan oldalakra mutato linkekkel, amit siman lehet phishingnek nezni.
En
issem varom a tavaly oszi par ezer km utolagos koltseget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest