Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #283890 üzenetére
Ez a Kossuth híd lábánál van (ahogy a kép készült, az a baloldal), szinte biztos vagyok benne, hogy előttem haladt a civil autó. Csak valamiért nem vettem észre, hogy az az.
Corsa02:
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz radi8tor #283890 üzenetére
Inkább az a csoda, hogy a chipess Alfát be tudták mérni!
-
nagyúr
-
6030D
Ármester
válasz radi8tor #283901 üzenetére
Tegnap jöttünk haza a régi hármason Egerből, utolértem egy kocsit. Asszony a hátsó ülésről: Ez miért megy ilyen lassan?
- Nem megy lassan, 90-nel megy, annyival lehet.
- Jó, de picit mehetne gyorsabban. Mi mennyivel mentünk?
- Akkor jó lesz Gyöngyösön a Meki...Boldi: szerintem menetiránnyal szemben álltak, és csak zoomolva van a kép, simán az anyós háttámla vonalában volt a kamera.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
gergo5991
őstag
válasz radi8tor #283968 üzenetére
nálunk covid óta (kb mindenki kocsira váltott tömegközlekedés helyett) a meló elől mert a belvárosban van, 500m-es szakasz kocsival délután 1 től délután 5 ig kb 1-1,5 óra dugóban állást jelent. Itt egyedül roller vagy bicaj vagy gyalog játszik csak mert külön busz sávok sincsenek nálunk, szóval ott szopja be mindenki..
Reggel 7 től 10-ig dettó, 5km kocsival melóba 1-1,5 óra.. katasztrófa
egyedül éjszaka lehet csak a város és környékén haladni kocsival..
de délben is mikor ember azt hinné mindenki melózik üresek az utak, hát nagy lóf...-t -
simonjoe
őstag
válasz radi8tor #283986 üzenetére
Nem, értem, h otthon miért lehet ezt, meg sok egyéb mást is megtenni minden következmény nélkül. Nem volt vontató ami elvitte volna valami kevésbé forgalmas helyre, vagy egy telepre?? Helyette szívatják a népet, mert minden kerek, feszes az országban, és boldog mosolygós emberek szigete. Értitek Ti ezt???
Joe
-
félisten
-
ArthurShelby
addikt
válasz radi8tor #284027 üzenetére
Fúú, nagyon szép. Na ilyen képeket szerettem volna eredetileg csinálni (avarszőnyeg)
Egy kis előzetes: (én is rengeteg képet csináltam, de a fényképész csaj többet/jobbat). Mivel neki még nincs tapasztalata annyira tárgy/autó fotózásban, így felajánlottam neki egy lehetőséget
A Várkert Bazárnál kezdtük (igazából én csak 5percre akartam volna megállni, meg egyébként is rengetegen voltak), aztán mentünk ki a Csepel Művekhez.
A kocsi egyébként még elég projekt állapotban van, (külsőleg, belsőleg), de azért nagyjából ok. (előtte délelőtt vettem meg az e38-ből a hidroalikus csomagtérnyitó szettet)
(ezek az én képeim, az övé jobbak lesznek)
[kép] [kép] [kép] [kép]szerk: sosem gondoltam volna, hogy ez az unalmas szürke/ezüst tetszeni fog, remélem nem stockholm szindrómám van
(viszont ez a sterling gray tényleg iszonyú sexy)[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
-
-
nagyúr
-
Hachiko95
aktív tag
válasz radi8tor #284198 üzenetére
Nem tudom ennek mi értelme van, persze marketing gyakorlat. Sok tesztelő kiemelte, hogy a hajtásrendszer nincs összhangban. Egy nagy, nehéz, elszigetelt "utazó" autót így vezetni. Sok érzetet nem ad vezetői szempontból.
Tegnap néztem ezt a videót: [link]
Kitűnő szemléltető videó, hogy miért az MX5 és a GR86 az igazi "vezetői" autók.
MX5 él a legjobban, szép egyensúly, finom csúszások.
GR86 elszigeteltebb a zárt kialakítás miatt, kicsit nagyobb tapadás, gyorsabb, de közel van az MX5-höz, egyensúly hasonló, csak az a borzalmas szintetizátor ne játszaná a motorhangot.
Hyundai elsőkerekes, nincs olyan finom egyensúly, sokat alulkormányzott ilyen lassú, technikás pályán. Lehetne gyorsabb, de nem itt.
M2-n látszik a súly, erős, alapvetően hátsókerekes kezelhetőség, de erre a pályára sok. Elszigeteltebb autó, jobb mindennapi tulajdonságok, hangszintetizátor.
Golf R-nél a hátsó hajtás valamennyit segít, de ennek sincs finom egyensúlya, szintetikus hang.[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- Segway Ninebot KickScooter MAX G30D II
- Eladó PIE631FB1E BOSCH Beépíthető főzőlap
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- Opel Insignia Full extra! Ezt érdemes megnézni és elolvasni a hirdetést !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest