Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz ArthurShelby #319798 üzenetére
A lebontott irodaház helyén? Az valóban harckocsi-gyakorlópálya.
Más.
Készül innen fórumtárs a holnapi MX-5 őszi szezonzáróra? -
TheProb
veterán
válasz ArthurShelby #319733 üzenetére
Tudom. De érdekes módon a Julisnál sem éreztem, hogy hátulról tolna. Oké, hogy Q4, de alapból akkor is hátul kéne hajtani. Mondjuk ekte hátsókerekes autóban nem ültem még, szóval nincs viszonyítási alapom, hogy csak nem tűnik fel a Giulia-nál vagy nemtom.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
aero.
veterán
válasz ArthurShelby #319566 üzenetére
Szerintem se, ha erre kell költeni, akkor már egy ZF 8HP mod
Én is eljátszottam kézire alakítással, de már az elvette a kedvem, hogy embert keressek rá meg szívjak a beszerzéssel, nemhogy millió felett kiadni rá, jó ez az 5HP is.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
-
MunezXBK
nagyúr
válasz ArthurShelby #319417 üzenetére
Jó neked, nálam rendszeresen meghülyül.
-
aktív tag
válasz ArthurShelby #319202 üzenetére
Köszönöm.
A színe nekem is kompromisszumos, de minden más klappolt, így ezen most engedtem.
Micsurin: Opelnél csak "üveg" csere nem játszik? Én sem tudtam, de vannak típusok (főleg VW vonalon), amihez kapni külön pl. AliExpressen. Némi türelmet és szabadidőt persze igényel.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #319204 üzenetére
90 fok az abszolut uzemmeleg, 80-nal mar jo vagy ezekkel a vekony olajokkal, onnan loheted 120-125-ig. De inkabb csak 120-ig. Nekem racse 5W40 van azzal a 125 is vallalhato siman.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Petyyyyy
addikt
válasz ArthurShelby #318895 üzenetére
Vannak napok a városban, mikor minden harmadik autós nyomkod, kézben tartott telefonnal beszélget közben. Csak elfelejtek rájuk dudálni, mert hirtelen annyira felbosszant.
Azon az Insignian meg biztos van kihangosító. Pont akkor hívták...aha
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
ArthurShelby
addikt
válasz ArthurShelby #318698 üzenetére
Most már csak a fogyikat fogod ide írogatni, full eseménytelen lesz
Btw hétvére kölcsön adtam a golfot szüleimnek, 3.9 lett a fogyi (tankolással mérve) úgy, hogy másnap 80km-ből 45-t padlón, 12l-es fogyival abszolváltam: kiírta, hogy 40km a hatótáv, átálltam 90km/h-s + 7es fokozatra, és a maradék km-en (kb 35km) nőtt végül 50km-re a hatótáv.
(80km/h + 7es fokozattal is próbálkoztam, de az fájdalmasan motor+váltógyilkosnak érződött)A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
tboldi
nagyúr
Aljas rágalom! Nekem nem indult a kapcsolatom rosszul egyik olaszunkkal sem, nem utólag szerettem meg őket.
szerk.: A második Ypsilon km-órás kálváriáját sem mondanám Stockholm szindrómának, mert már eleve szerelemből vettük meg.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
...ha megy akkor szeretem.
Pont annyit tud ami ehhez a kis kasztnihoz már kellemesen dinamikus, a formáját meg első perctől szeretem, kellő képpen szögletes és még nem akar modern lenni.szőröscica "Ki hagyta jóvá ezeket?" "Béla" "Bélának idén megvolt akkor a prémium kerete."
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #318442 üzenetére
a légzsák lópikulát nem véd öv nélkül
Nem hogy nem véd, hanem halálos is lehet ha öv nélkül durran az arcodba. Mikor biztosítósként dolgoztam volt olyan eset, hogy a csávó orrcsontját beleküldte az agyába a légzsák. Azonnal meghalt...
A másik kedvenc, amikor fent a lába a műszerfalon és eldurran a lufi. Úgy ripityára törte a lábát, hogy örök életére rokkant lett.#nincsbennetarcsi
-
Petyyyyy
addikt
Én is utálom bekötni magam, de nincs más választásom.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
flash-
veterán
Nem is vitatom a biztonsági öv fontosságát. Csak meglepődtem hogy ez ennyi... ☹️
-
Corsa02
őstag
válasz ArthurShelby #318374 üzenetére
Nee, ez óriási és mennyire megmutatja a mai világunkat...
The Truth Is Out There --->
-
Emunem
senior tag
válasz ArthurShelby #317866 üzenetére
erre nekem van egy rámpám, párban teszi a dolgát, pont elég hely van alatta, és nem félek, hogy elcsúszik.
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
tasiadam
veterán
válasz ArthurShelby #317946 üzenetére
Nekem elol es hatul ugyan az a kenwood van, 16.5cm, szerintem 2 utas, es egesz turheto, de nem koncert, de mar regi. A kalaptartoba lett operalva 2 darab a 2 hatso ajto helyett. Van meg hozza egy pioneer 120-as fejegyseg, ami ilyen 25-30k.
[ Szerkesztve ]
Boldog s̸̺̳̾͝p̶̝̖̅ò̵̫̾ọ̷̃͒k̸̮̓t̵͈͌͝o̶͓͘b̵͓͔͘è̸̱r̷̙͈̅̀ mindenkinek!
-
MunezXBK
nagyúr
válasz ArthurShelby #317946 üzenetére
E39 szopó, ilyen szempontból. Amúgy YT.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #317844 üzenetére
Sima kerekeket vegyel, nekem is az van.
Ja ez elsoegesen nem elgurulas ellen van...?!
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Blindmouse_
aktív tag
-
addikt
válasz ArthurShelby #317844 üzenetére
a review-k szerint szétnyomja a gumilapot az első használat (a műanyag mintázata belemaródik a gumiba és szétszakad)
ha bírod gumilappal, akkor jó lehet, de autóban kérdéses a tárolása
garázsban jobban elfér
alin se olcsóbb“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Emunem
senior tag
válasz ArthurShelby #317275 üzenetére
de, mondjuk ha a hírekbe kerülsz, azzal lehet vagizni. Vagy régebben whistlindiesel hajtott be autóval a podcast-re...a stúdióba, ami egy teraszon volt (?) embere válogatja mit hol miként használ.
"... hát persze ..."
-
Emunem
senior tag
-
Szada85
aktív tag
válasz ArthurShelby #317788 üzenetére
Egyetértünk, hogy látványilag tényleg pazar opció.
Nyilván, "Mennyi az esélye", de elnézve, hogy a Kék-Villámmal átélteket máris más fényt vet a gondolat.
-
Micsurin
nagyúr
válasz ArthurShelby #317613 üzenetére
Nehezen veszem rá magam igazából mert a tök*m tele van, hogy ha nem a motort kell bütykölni (kopp kopp 2 év alatt most már csak egy vízcső szett volt, igaz előtte komplett futómű felújítás elől minden persellyel szimmeringgel, meg komplett karbi csere felújítva ) akkor ezt a kotlát kéne szétkapni... de lehet az lesz szétszedem a szívósor megy a szivosor.hu-hoz minden mást meg elpucoválok.
Hely itt se sok, vagy az utcán vagy megint leszerencsétlenkedem a garázsba. (Deszka + téglás mutatvány lefele is meg felfele is.)
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #317613 üzenetére
Engem megsajnalt a bontos es megcsinalta helyettem szerencsere.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #317468 üzenetére
O nem, maradtak a lemezfelnik. Amig birja benne a tpms ez marad (sot magamat ismerve orokre). Az alut el kene vinnem lefujatni elotte, hogy igazan szep legyen.
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
válasz ArthurShelby #317467 üzenetére
Ez egy nagyon jó hasonlat
[ Szerkesztve ]
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
kisza25
félisten
válasz ArthurShelby #317246 üzenetére
Biztos, hogy jobb a kiosztása a 6-os váltónak?
Alfa Romeo Giulietta Sprint
-
veterán
Az órát is csak az veszi észre, aki érdeklődik a téma iránt - 2 méterről egy 20 ezer forintos pont úgy néz ki, mint egy 5 milliós. Egy 19 éves ketyegőt használok, azóta x3.
Reggel munkába jövet gondolkodtam a 1,5 milliós váltó upgrade-ről - > mindenkinek meglehet a saját perverziója. 🤗
-
tboldi
nagyúr
Én se. Bár 1-2 éve elkezdtek érdekelni az órák, és azóta több darabom is lett, de 200k-nél többet még nem adtam egyért sem.
-
nagyúr
Ma már mindennel lehet vagizni. Aki benne van a témában rögtön levágja milyen öltöny-ing-cipő-óra-telefon van nálad/rajtad, abból levon egy ki tudja milyen következtetést és kész.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
addikt
van ügyvéd ismerősöm, amikor rákérdeztem a 10 éves Mazda 6 versus Patek Philipe sztorira, ugyan ez volt a válasz
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
macilaci78
nagyúr
válasz ArthurShelby #317258 üzenetére
Pár évet robogóztam Budapesten 50-essel. Megcsináltam a korlátlan motoros jogsit, hogy nagyobbra üljek. Lett is egy 300-as robogó, de továbbra is cél egy váltós túraendúró, csak annyi finomodott közben, hogy a robogó mellé.
A környezetemben nyilván senki sem érti, én se. De amikor a tegnapi forgalomban is 25 percen belül vagyok Újbuda-Zugló 9-10 km-en, az zseni.Csináld, a saját örömöd nézd, főleg ha nem akarod eladni. Ha jól emlékszem, ez egy 5-ös Bömös, egy családi szedán méret, tehát mindentől függetlenül általános használatra is alkalmas.
Más dohányzik, kocsmázik, motorozik, akármi.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Micsurin
nagyúr
Szerintem ne, ha nem akkora keeper hogy asszonnyal is leverekednéd akkor ne.
-
veterán
Az őszinte véleményem, hogy pénzkidobás, közel nem ér ez 1,5 milliót. Ha 300 e. lenne nulla szopókával, azt mondanám, hogy csináld, és örülj neki.
1,5-ért vegyél inkább egy jó karórát (esetleg tedd még hozzá a másik felét), egy örök darabot; annak is korlátozott az értelme, de ha jól választasz, tartja az értékét.
-
cOxeR
Ármester
válasz ArthurShelby #317258 üzenetére
Én nemre szavazok. - pedig tudod én is képes vagyok ilyenekre kattanni, de ebben én nem látok akkora faktort, mint amennyire nehéz összeszedni ezt a pénzt
Majd el akarod adni. - le is írtad…szőröscica
Pont ugyanezt gondolom, a fentieket viszont nem papirozod be, cserébe sokkal látványosabb/megállapíthatóbb az átalakítás.[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
Ez nehéz döntés, de eladáskor ez nullát fog érni, nekem is szerencsém volt Z4 esetén a módosításokkal, jött az a vevő aki bizalmat szavazott és értékelte a változtatásokat, vagy csak beleszeretett és nem volt visszaút. Ilyet nehezen találni.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
-
macilaci78
nagyúr
Papírozni is kell?
Amúgy ha fussa rá és amúgy autentikus átalakítás, akkor az értéket is növeli.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
szőröscica
addikt
Milyen motor ez? Milyenek a fokozatkiosztasok a mostanihoz kepest?
-
Emunem
senior tag
csak fel ne emészd magad rajta. Azon kívül hogy nyilvánvaló pénz égetés, de legalább zsigeri alapon vonzódsz hozzá, és lelkileg megnyugtat, mi akadálya van még? Józanész?
"... hát persze ..."
-
félisten
válasz ArthurShelby #317028 üzenetére
Aha, nekem csak CP az érdekes.
-
stickermajom
addikt
válasz ArthurShelby #316806 üzenetére
Imádtam a LED mátrixot az Astrában. A szomszéd megyéig elláttam vele.
Most az Outbackben sima LED van, hasonló mechanikával mint a bi-xenonok régen. Elég erős, de hiányzik a kitakargatós funkció. Kellett múltkor állítanom rajta, mert sokan villogtak, érzésre a bal oldali picit magasan volt. Aki kitalálta az állítócsavar helyét viszont tuti nőgyógyász..
-
Emunem
senior tag
válasz ArthurShelby #316861 üzenetére
Innentől már csak az a kérdés, kié volt az autó?
"... hát persze ..."
-
Qru
MODERÁTOR
Nekem vt bixenon meg puru led de is az vt a bajom vele, hogy nem vilagitott elegge messzire egyik sem.
#nincsbennetarcsi
-
Micsurin
nagyúr
Iiigen hajlok erre.
tothgera Köszi, vajon mennyire zsanetteznek?
--
Addig is míg marad a halógén, Cool Blue Intense és a Night Breaker Silver közt van bármi difi vajon? Most utóbbi van bent, előbbi tud bármivel többet éjjel?
Lasert/220%-ost nem akarok berakni mert az valami extrém hamar kiment a Jazzben is.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
aktív tag
válasz ArthurShelby #316488 üzenetére
Ha céges autó, akkor szerintem pont nem kéne aggódnia
Hacsak nem ez a 3. ilyen ebben a hónapban. Vagy más miatt áll kifelé a rúdja a munkahelyen.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #316324 üzenetére
Igen az 5W30-at a k3dvezobb fogyi miatt javasolja a manual. Volt Passat 1.8T az is kenyes volt hutesre, ugyanemiatt (kedveltem azt az autot).
#nincsbennetarcsi
-
Blindmouse_
aktív tag
válasz ArthurShelby #316108 üzenetére
a 2x2 lámpa se gyári, hanem amolyan hella rács.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
6030D
őstag
válasz ArthurShelby #316139 üzenetére
Haverom 2009-ben belefutott abba a trafiba a bevezetőn. Akkor még nem voltak ilyen kamu trafi táblák.
- Ki is van írva, hogy mérnek.
- Azt hittem csak sz*patnak, hogy ne menj gyorsan.Ugyanott a felüljáróról meg a főnököm feleségét kapták el egyszer, csak szemből. Azt mondta, hogy az egymás utáni felüljárókból a másodikon voltak, az első kitakarta. Mire kimondta volna a csúnya szót, már megvolt a fénykép.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
radi8tor
MODERÁTOR
M1/M7 kivezetőn az a forgatható traffi már szerintem majdnem 15 éves. Régóta nem működik. Ez volt az elsők között az M1-re telepített forgatható, csereberélhető kivitelek között.
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
Az, hogy jelenleg a fix sebességmérési pontokat kötelező kitáblázniuk (a jogalkotói akarat mögötte az, hogy már a tábla látványától is beszarj és még ha nem is működik a kotla rendszer akkor is lassíts). Sőt ezek a mérési berendezések legkorábban a tábla vonalától mérhetnek csak. A mobil eszközöket nem kell előre jelezni.
Volt egy időszak amikor sűrűn mértek, aztán jött egy új góré a yardhoz aki utasításban adta, hogy nem mérhetnek felülről. De aztán a góré ment és ezzel a fentről mérés is visszatért a gyakorlatba.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz ArthurShelby #315972 üzenetére
Az a kétféle a 3 betű - 3 szám, illetve a 4 betű - 3 szám akar lenni? Az Ypsilonon még az előbbi, a MiTón meg az utóbbi van már, de egyikkel sem volt gondom. Csak a gravitációval és azzal, hogy olykor elkélt volna egy harmadik kéz.
És rendezzük Keszthelyre, a Festetics kastély mellé a hétvégén!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz ArthurShelby #315972 üzenetére
nekem patent lett elsőre
[link]
de az előző, még 3 betű 3 számos nem ment bele, csak ez az új“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Szada85
aktív tag
válasz ArthurShelby #315916 üzenetére
Most vagy a keretekben van ekkora szórás, vagy a rendszámtáblák toleranciája szór ennyire, nem tudom.
Radinak pl. hibátlan, az elözö Cuprámon is patent volt, most nem. De megoldottam. -
szőröscica
addikt
válasz ArthurShelby #315919 üzenetére
Na erre kíváncsi vagyok, én sem vagyok éppen egy nagy kézügyességű szerelő, és a héten megérkezik az Alti Giri nekem is.
Hazahoztam, az első itatás megvolt. [kép]
Fogyi Tatabányáról a XV-be 7.9 lett. Pályán 130 körül, M0 0 és x20 között, néhányszor ellőve x50-ig.
Remélem jó barátok leszünk, elsőre nagyon tetszik. Este megyek mosni, de kelleni fog neki majd egy alapos kozmetika. Azt már csak a nászút és a szervizelés után ejtem meg, addig pihen.
-
tboldi
nagyúr
válasz ArthurShelby #315919 üzenetére
A Lancia táblája kapott áprilisban, mikor beletolatott az insigniás öreg, mégis belepattintottam némi egyengetés után, sőt az Alfán még a ívre is sikerült igazítanom anélkül, hogy tört volna.
Képes vagy rá! Meg tudod csinálni! -
radi8tor
MODERÁTOR
-
tboldi
nagyúr
válasz ArthurShelby #315916 üzenetére
Igen, elég passzentos, de ha ráérzel, már gyorsan megy. Az Alfáéval fél óra alatt végeztem, a Lancia meg kb. egy óra volt, mert hátul le kellett szednem a csomagtérajtó belső borítását, hogy átmenő csavarokkal rögzítsem. Elődeim szétbarmolták a gyári rögzítő biszbaszokat.
-
Peter.70
addikt
válasz ArthurShelby #315518 üzenetére
Félek tőle, hogy előbb utóbb valamit ki fognak találni rá. Ld LPG. De ne adjunk ötleteket
-
brumi1024
veterán
válasz ArthurShelby #315518 üzenetére
Ugyanilyen feltételezések mentén addigra lehet abszolválható lesz az 1000 km-es hatótáv, és kevesebb publikus gyorstöltő kell majd, ergo kevésbé lesz érdekes az adó rajta.
Szvsz jelen pillanatban még spekulálni sem érdemes azon, hogy az benzin/elektromos áram ára miből tevődik össze, annyira képlékeny ez. Az itteni (és a világ) olajigényének ellátása meg nem éppen a demokráciáról és a modern államberendezkedéséről híres országok kezében van, szóval ők meg az olajárral játszhatnak szabadon.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz ArthurShelby #315411 üzenetére
Nálam a tempomattal való gyorsítás eredményez jó fogyit. Mehetek 150-160-al is, akkor is kijön egy 5,5 vagy alatti átlag BC szerint, ha óvatosan gyorsítok.
5 körüli vagy alatti BC kijönne szerintem 130-al is nálam, 1500-at forog
Országúti tempóval 4,5 óvatosan.Ezek a számok persze a W205-re vonatkoznak, az öreg kamrás dízellel (W124 3l) nem lesznek ilyen eredmények. De az is elvan 6-7 között.
[ Szerkesztve ]
-
szőröscica
addikt
válasz ArthurShelby #315411 üzenetére
Dízelnél a fogyira rámenés a 4 alattit jelenti. 5 felett már széthajtottad.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #315218 üzenetére
Kvázi igen, a lenyelországi Orlen gyártja nekik az olajat erre a piacra.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
válasz ArthurShelby #315218 üzenetére
Nem!
Létező márka az Eneos, egyszer meggugliztam és jelen vannak Japánban. Amiket itt árul a Szakál-Metál Kft. mint importőr, azok Lengyelországban készülnek.A marketing-humbug része emlékeztet rá, avagy a magyar vásárlók többet gondolnak róla/ bele.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #315182 üzenetére
Ez igaz. Kubaban is milyen jot tesz az utcakepnek a sok regi amcsi vas.
#nincsbennetarcsi
-
MunezXBK
nagyúr
válasz ArthurShelby #315023 üzenetére
Ha jól tudom, itt rosszul lett az ember.
-
tboldi
nagyúr
válasz ArthurShelby #314947 üzenetére
Én jónak találom az Alti Girit, de van egy lényeges különbség a Plateholderrel szemben. A PH-nak csak "fogai" vannak, amik kapaszkodnak a táblára, míg az AG 2 részből áll, van az alap és egy vékony keret, amit rápattintasz.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #314935 üzenetére
Jah, most körbe nézegettem és csak az egyik ilyen ramaty. Lehet tényleg gyártási hibás.
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #314562 üzenetére
DSG-nél nem nagyon van gyorsabb váltó, az előny mindenképpen.
#nincsbennetarcsi
-
molnarpeter
nagyúr
válasz ArthurShelby #314485 üzenetére
G13 ki, öblítés (mert a fűtő radiátor el tud tömődni), G12 Evo be?
-
brumi1024
veterán
válasz ArthurShelby #314552 üzenetére
Ja GC, az nehezebb kicsit, igen. En sima coupe-t neztem.
GC-nel is hasonlokat irnak egyebkent, 0-rol a valto+RWD+jobb sulyeloszlas(+futomu) miatt jobban megy a 4-es, 40-140-en nagyon hasonloak, nagyobb temponal visszahozza a 4-es (80-180 pl). Valo eletben pici faziskesessel vagy nem kickdown-nal barmelyik iranyba eldolhet.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz ArthurShelby #314497 üzenetére
Oké-oké, de fennáll a veszélye, hogy utána nem akarnék újra benzinest. 🤗
-
brumi1024
veterán
válasz ArthurShelby #314490 üzenetére
Most rosszul is érzem magam, én lettem a topik hülegyereke.
Hat, ha meg kellett nezni akkor meg kellett nezni.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz ArthurShelby #314492 üzenetére
1600/1680 kg papiron a 420i/420d coupe. 350kg kulonbsegbe mar kozel az M440i is belefer, azok meg a BMW-s szokasokhoz hiven gyakran kereken tudjak a 400 loerot, szoval az nagyon elment volna. Zeperf szerint egyebkent jobb a 4-es suly-loero aranya, 40-140 es 80-120-on pariban vannak a Golffal, 80-180-on meg van 6 masodperc elonye a BMW-nek (fura, de a 0-160, 0-180 is hasonlo ).
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #314485 üzenetére
Nincs külön olajhűtőd a víz hűti az olajat is szóval a nagy front radit kéne kipucolni (nem klímáét, bár azt sem árthat). Nekem 2 éve volt pucolva elég sok bogártetem volt benne...
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
Városban nekem rendre beverte a 9-10-et, igaz ez a 190 lovas verzió volt. Ha siettem akkor a 11 sem volt gond vele.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
válasz ArthurShelby #314494 üzenetére
Egyértelmű, csak a véred szívtam.
-
Micsurin
nagyúr
...nyugi, a céges Insig a 2.0-val nálunk is csak anyámnak tudott 5,5 körül. Nálunk faterral valamiért rigtig 6,5 és 9 közt volt.
Qru nyugi nyugi szerintem a kormos is megfogja kapni, kap egy középrész cserét megpadoltatom a porlasztókat és mehet rá. focvis mióta bedobtam a német céget (EDM talán?) azóta már kinéztem azt is itthon kivállalja. ~160-165-re ígérik stabilan*, talán már némi tarcsi majd felfedezhető lesz. *Denso révén ellenben ők is elsőkörben ajánlottak egy porlasztó bemérést a meglepik elkerülése végett.
-
szőröscica
addikt
Miért lennél hülyegyerek? Felraktad GPS 130-ra a tempomatot, szembeszél volt és beragadt a kéziféked. Előfordul.
-
Corsa02
őstag
válasz ArthurShelby #314481 üzenetére
Általában 5-7Le-vel szoktak többet tudni, ha minden oké a rendszerben. Viszont 4-es BMW-ben 184Le alatt nem látok...érdekes. Lehet csak bátortalanabb volt
The Truth Is Out There --->
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #314481 üzenetére
Végre nem csak alattam eszik sokat a 2.0 tdi.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
válasz ArthurShelby #314468 üzenetére
-
BigBlackDog
veterán
Már megint az olajhőmérőt túráztattad?
-
Qru
MODERÁTOR
-
szőröscica
addikt
Ez nem 1.6 TDI-nek tunik
-
veterán
válasz ArthurShelby #314081 üzenetére
(Csak ma olvastam a tegnapi hsz-eket.)
Tegnap 13:20-kor indultam a 9. kerületből, majd 15:40-re értem Keszthelyre. Volt araszolás és 200 is, baleset szerencsére nem, de rengeteg vasárnapi közlekedő (megmutatom a gyereknek, hogy a 20 éves Astraval uraljuk a belső sávot és hasonlók). Előzetesen idegileg felkészültem mindenre, valójában rosszabbra számítottam.
Kedden viszont a 8-as felé, esetleg 811 jövök vissza.Szerk: a fogyit elfelejtettem megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #314081 üzenetére
M3-on ugyanigy nyomtam egyszer csak az egy mento volt.
#nincsbennetarcsi
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
őstag
válasz ArthurShelby #314019 üzenetére
Én holnap reggel 5-6 fele akarom célba venni a Balatont, bízom benne az M7 Székesfehérvárig rendben lesz ha ekkor sem, akkor már semmi sem segít
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #314048 üzenetére
Igen de ettol meg kell muzbizonylat rola. Nekem pl 5%-os folia van fent (Skyfol HP Pro 05).
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #314042 üzenetére
Kell mubizonylat. Most voltam muszakin a heten es elso dolguk volt elkerni.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
MasterMark
titán
válasz ArthurShelby #314042 üzenetére
Mivel a B oszlop elé semmit nem lehet rakni, ezért nyilván a többihez kell.
Switch Tax
-
6030D
őstag
-
tototos
őstag
válasz ArthurShelby #313956 üzenetére
Mi vasárnap vagy hétfőn tervezünk leugrani egy napra Lellére. Remélem 8 fele indulva haza meg este 9-10 fele már nem lesz tömeg.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #313972 üzenetére
"Több baleset is volt az M7-es autópályán, Letenye felé Martonvásár és Tárnok között. A sávzárás mindenhol megszűnt viszont az erős forgalom miatt a torlódás továbbra is csaknem 8 kilométeres. Sokan kerülnek a 7-es főúton, ezért ott is lassulás, szakaszos torlódás tapasztalható. Aki teheti az az M6-os autópályán kerüljön."
⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Le Mans Ultimate
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- AiXun T3B T210 forrasztóállomás + tartozékok
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest