Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbalu
csendes tag
válasz Mulder_ #20471 üzenetére
A Kraken 9 eurócentet vesz le.
5 eurótól lehet utalni.(#20472) pető bá'
Bankszámlára megy, mert IBAN-t fogadnak csak el, paypal-t nem.
Adót meg magadnak bevallhatod év végén.(#20476) neil_mullen
Tier 2 szintet el kell érnie a számládnak, hogy Euróra is tudjál pénzt kikérni. -
sagem
addikt
válasz Mulder_ #20550 üzenetére
Köszi Megnézem, én is nézelődöm, keresgélek
deadwing: TW esetében egyfolytában futnia kell a programnak a bányász gépen, hogy tudjak hozzá csatlakozni? Eléggé eszi a cpu-t, nem?[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
-
deadwing
addikt
válasz Mulder_ #20736 üzenetére
ZCL van. Se ZLC se ZEL nincs.
Én még nem csináltam címet, csak a poolba bányászok, nem érek most rá, de gondolom ha sikeres lesz, akkor a Kraken felveszi, vagy a Poloniex. Ha nem, akkor marad valami noname kisebb váltó, oda elutalom, átváltom BTC-be, majd visszaküldöm Krakenre. Jobbat most nem tudok, tárcát nem akarok csinálni.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
Overlocker
veterán
válasz Mulder_ #20763 üzenetére
4-et!
Parano1d: Szerintem csak több kártya esetén számít az intensity, mert ha több van bennt nem hozza azt a hashrate-t és az intensityvel lehet kompenzálni, mintha prioritás emelés lenne - meglátásom szerint - épp ezért nem számíthat semmit 1 kártyánál.
[ Szerkesztve ]
-
BRIKLY
veterán
válasz Mulder_ #20868 üzenetére
Na jó,ez nem nekem való. Idáig kínlódtam,aztán elém tolt valami low graphics mod üzenetet,aztán onnan sehova.. Marad Klejmór, és 85-87 H/s Legalábbis amíg rá nem jövök,hogy kell feltenni ubuntun a drivert..
Mert ha az optiminer tényleg a Klejmór v4 dupláját hozza,akkor a 7950-emnek 110-120-al kéne mennie,úgy már megérné átállni. -
Mulder_
tag
válasz Mulder_ #21021 üzenetére
rájöttem bakker, nem mindegy melyik videó kártyába dugom be a monitort mikor installálom a drivereket... Ha abba ami a pci-e csatiba van dugva akkor csak az a kártya megy 100%on, viszont ha a riseres kártyába dugom be a monitort és onnan installálom akkor őt is rendese bányászik installálás után... Beszarok bakker.
-
janos666
nagyúr
válasz Mulder_ #21026 üzenetére
Én egyéb okból is oda szoktam kötni monitort (akár átmeneti valódit, akár hamisat, hogy örüljön a driver), ahova az alaplapgyártó javaslata szerint megy az elsődleges videokártya (ami a sima desktop platformokon általában az egyetlen valódi 16x foglalat [általában a CPU-hoz legközelebbi 16x hosszú], míg a többi max 8x, 4x, 1x...). A legtöbb alaplapi firmware úgyis erre szereti tolni a Setup képernyőt alapbeállításban (ha van benne dVGA, akkor azt részesíti előnyben az iGPU-val szemben, még ha később ez változtatható is).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
ff-thomas
aktív tag
válasz Mulder_ #21180 üzenetére
ha claymore-ral szeretnéd bányászin, akkor a zdash.suprnova.cc esetében a -zwal paraméterhez csak a username.workername -et adod meg.
a tárca címet a suprnova webes felületén kell majd megadni az account settingsnél.
ja és a username az a suprnovás felhasználóneved, a workername -hez pedig regisztrálnod kell a webes felületen egy worker-t és annak a nevét adod meg.
find a way or make one..
-
deadwing
addikt
válasz Mulder_ #21386 üzenetére
Első ilyen akcióm, nem akartam elkapkodni, így lejárt a rendelés, de sebaj.
Nem tudom pl, hogy a 0.00050 fee, azt az utalt mennyiségből vonja-e le vagy nem? Szóval hozzáadjam az utalt összeghez vagy sem?
Nyilván, pontos összegnek kell megérkeznie.(#21387) mepet: tudtommal az Ankeres automata az tud eladni is.
[ Szerkesztve ]
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
westlake
félisten
válasz Mulder_ #21644 üzenetére
Szerinem kár bárkinek is többször leírnia, hogy a v9 nála rossz, a v8 viszont működik. Igen, tudjuk, hogy valami érdekesen lett az új verzióban lekódolva. Tény, nem kell többször leírni.
Ezt egyébként nem neked, hanem mindenkinek írtam.
Le tudnád írni mindhárom táp pontos típusát? Egyébként ennyi információval már teljes bizonyossággal kijelenthetjük, hogy valóban a W peak(ek) miatt instabilal bizonyos rendszerek, mégpedig a tápok miatt. Hangúlyoznám, hogy nem a v9-es miner hibás, csak olyan tweak került bele, amire sok renszer nincs "felkészülve".Szóval a továbbiakban szerintem hanyagoljuk ezt a témát, mert teljesen felesleges többször leírni azt, ami már tény. Akinek a v9-es minerrel instabil a gépe, az használja a v8-ast. Ennyi. Problem solved!
[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
rolko
őstag
válasz Mulder_ #21651 üzenetére
3 kártya biosa Eth-ra van optimalizálva, a másik 3 gyári bios.
A gpu és a mem fesz is vissza van véve watttollban, szimplán ennyi. Nincs külömbség a gyári és a módosított között. Múltkor v8 alatt kipróbáltam gyári feszekkel úgy közel 900w volt a fogyasztás.ff-thomas sajnos életszerű többször is írtam már hogy a MikroTik tűzfalam rengeteg port szkennelőt és dos támadást fog mióta megy a bányászaz
[ Szerkesztve ]
-
deadwing
addikt
válasz Mulder_ #21700 üzenetére
Ez a téma engem is érdekelne, konkrétan kp-ért akarok eladni btc-t, az Ankeres automatát igénybe véve. Btc topicban is kérdés volt ez, de valamiért nincs rá válasz.
1 biztos, a bankokat teljességgel ki akarom ebből zárni, épp ezért nem akarok plasztik kártyát sem, vásárlásra se.60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest