- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom_tol
addikt
válasz
Avicularia #26906 üzenetére
"Svédországban készpénzmentesek a bankfiókok."
Azért ez nem egészen van így. Vannak bankok ahol ez szinte lehetetlen, de azért megoldható, pl. Forex -
Dronte
aktív tag
válasz
Ne menj vissza az OTP-hez szerintem. Lehet hogy ebben jók a kondícióik, de amúgy simán a legdrágább bank Magyarországon lényegében minden tekintetben, csak a "brand"-ből élnek, hogy az emberek megszokták jó régről "me az régi meg magyar"
Egyébként engem érdekelne, hogy milyen tapasztalataid vannak a kinti életről
Nekem amúgy bankolás terén Portugália volt óriási meglepetés, mikor kint laktam nyitottam számlát, és abszolút minden ingyen volt. Hülyének is nézett az ügyintéző mikor egyesével kérdezgettem mindennél, hogy akkor ez most pénzbe kerül-e
(felvétel, befizetés, átutalás, stb). Még a hazai HUF számláról utalt pénz is euroban érkezett 0 ft kezelési költséggel.
Aztán a számlanyitás legvégén kiderült hogy a bankkártyáért fizetni kell egy éves díjat, 10 euro, ami ugye hazai viszonyokhoz képest nevetségesen olcsó. Majd hirtelen közölte az ügyintéző, hogy jaj bocsi, az első évben az is ingyenes
Na de abbahagytam az offot
-
klykkly
tag
válasz
Jó hely Svédország. Pár éve hívtak Stokholba dolgozni de nem mentem. Persze kimentem megnézni a várost, a kinti cég fizette az utat. Durva a reptér a városban
szó szerint a lakóházak felett húztt el a gépünk leszálláskor. Taxi se kellett , 10 perc séta a reptérről és már ott a metró. Tetszett a város is de nem volt egy darab magas szőke csaj se ahogy vártam
......viszont "indiánok" voltak az utcán kéregettek
lényeg hogy 40 felett már nem könnyü lelépni.....maradtam de nem bántam meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6800 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- ASUS Zenbook 14 UX425E i7 1165g7/16GB/512SSD/új akku!/1.14kg
- Moza R5 bundle + next level racing wheel stand 2.0
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest