Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
goodboy007
senior tag
válasz rasotamas #74173 üzenetére
Megerősítem #74169 k1raly értékeit, IDLE-ben 67-70 MH/s-t, ha épp használom a gépet, akkor kb. 55 MH/s-t tud.
Keress 3080-ast és közben hirdesd meg a 3070-esed azzal a kitétellel, hogy akkor vihető, ha meg van az új kártyád.
Én 1,5 hónapja ugyanezt a cserét így léptem meg. Vasárnap mentem a 3080-ért, közben már le volt foglalózva a 3070 hétfői átvétellel és még vagy 5-en vitték volna.
Akkor 480k-ért vettem EVGA FTW Ultra-t és ugyanennyiért (illetve +10k, mert házhozvittem BP-ről Székesfehérvárra) sikerült túladni a 3070-en."propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
veterán
válasz rasotamas #74243 üzenetére
Top kártyák továbbra is a Suprim és a Strix a 30-as szériánál. EVGA gyengélkedett az elején, de ők gyártják a legtöbbet és talán az van a piacon legtöbb. Ezt neked kell tudni, hogy mi éri meg neked, a magyar garancia vagy a nemzetközi. Ha van ismerős kint akkor mindenképp olcsóbban hozzá tudsz jutni, ha épp találsz készleten.
Ha nem kell a top modell, akkor TUF nagyon jó lehet az XC3 elmegy viszont az MSI trióról nem igazán vannak jó vélemények. Az "olcsóbb" kártyák nem tudom milyenek, nincs velük tapasztalatom egyáltalán. Ha léghűtés marad akkor én az első kettő közül választanék.#74245; Szép...
[ Szerkesztve ]
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
laychi
veterán
válasz rasotamas #74269 üzenetére
persze hogy lehet
csak ki kell húzni a kábelt, hogy a másik kimenetet kezelje elsődlegesként.
Illetve a moniton át kell váltani a megfelelő portraSőt, ha igp-n van a monitor, akkor is el tudod érni a kártyád játékteljesítményét, annyi, hogy 60Hz-re van korlátozva, így ha 120-140-200+ Hz-es monitood van és úgy akarsz gémelni, akkor kénytelen vagy visszaváltani.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz rasotamas #74828 üzenetére
Baromság, betarthatatlan, igazolhatatlan.
Evga még anno 2018-ban belevette a feltételeibe, hogy bányászásra használt kártyára nem érvényesíthető a gyártói garancia.Ennek bevezetésekor egy ideig még rákérdezett az ügyfélszolgálat, és ekkor az volt a hatalmas mentális kihívás, hogy benyögd, hogy nem/vagy: mi az a bányászat??.
Tavaly már csak az volt a lényeg, hogy le legyen szűkítve a kártyára az érzékelt probléma, aztán küldjed, javítjuk,cseréljük amíg nincs fizikai sérülés rajta.EU fogyvéd mellett a social media is élve nyúzná meg őket.Mi van akkor, ha a saját grafikus tervezőprogramod hasonló terhelést csinál?Vagy azt hallottad, hogy erősen terheli a memóriákat a bányászat, és kíváncsi voltál a hőmérsékletekre, kellhet-e erre figyelni játékok alatt (ha 90 fok bányában akkor játék alatt sose lesz annyi)
Baromságokat azért nyilván érdemes elkerülni. Pl: beregelni 30 darab 3060Ti-t az Asus fiókodba.
EA: It's in the crate!
-
krepp
tag
válasz rasotamas #75204 üzenetére
...hú nóóz?
Én megmérném infrás/ lézeres hőmérővel(én 6eFt-ért vettem) és összevetném a vram chip technikai specifikációjával (hogy belül van e vagy kívül).
És aszerint döntenék...
De az egyszerű öntapadós vram hűtőbordát szerintem lehet kapni...[ Szerkesztve ]
"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
aradebil2
senior tag
-
veterán
válasz rasotamas #75840 üzenetére
Bocsi, user error.
A gyereknek annyira tetszett a tegnapi játék, hogy iskola előtt mikor már dolgozni voltam bejött a szobámba, bekapcsolta a monitort és elindította, tovább nem tudott menni, de a főmenü renderelése épp elég volt hogy harmad sebességgel menjen a bánya.https://tinyurl.com/rasoapro
-
varmi2
nagyúr
válasz rasotamas #79392 üzenetére
Az alaplapra nem kell +táp, ha a riser olyan hogy + táp kell neki. A lapra akkor kellene a táp, ha a riser a lapból nyerné az áramot. Így nem kell, ha külön tápot adsz a risernek. Mert akkor a lapból a vga-k felé semennyi áram nem megy, csak az adat.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
kenwood
veterán
válasz rasotamas #79399 üzenetére
az a cpunak van,nem a vganak.
Aztan lehet,hogy a 3090ti sli + 11900k melle kell meg a lapra is pcie csati, ha huzod a procit.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Frozen
addikt
válasz rasotamas #80124 üzenetére
ameddig szeretnéd 110 nél automatikusan trottingolni fog,korábban írta is valaki,hogy már több mint fél éve vagy 1 éve így megy a kártya és semmi baja ,ha esetleg lefüstől akkor meg garancia ,de szerintem nem fog hiszen biztosra van az a 110 fok az nv által korlátozva szerintem olyan 120-125 nél hal be a 6x mem
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
koko52
nagyúr
válasz rasotamas #80157 üzenetére
Régi szép idők, amikor crackeltük a játékokat
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
senior tag
válasz rasotamas #80196 üzenetére
Ha primary pcie szlotban van kártya, akkor nem is fogja látni az alaplap csatin keresztül a monitor a jelet, ha csak a BIOSban nem állítod be azt hogy az elsődleges kártya ne a PCIE legyen, hanem az Integrált.. (már ha a prociban van)
Ha jól sejtem Windowsról van szó.. így nézd meg Eseménynapló - Windows Naplók - Rendszer alatt, hogy mire dob hibát akkor mikor elszáll.
Ha házban van a dolog, akkor lehet hogy valaminek melege van (pl. RAM), ha szabadon szellőznek a dolgok, akkor pedig az OC-nál kereshető a probléma.. szerintem. -
koko52
nagyúr
válasz rasotamas #80225 üzenetére
0.25.15 trex ennyivel teker, nincs dual mining. Nekem a 3080-ak 78-al, 3080ti-k 93-95-el.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
- Szép! Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/256 FHD IRIS Xe
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest