Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
VladimirR
üzenetére
''Egy független laboratórium Microsoft szponzorálta mérése szerint
Na, én eddig olvastam el :P
Ehh, na jó, elolvasom végig...
Au. A Redhat 8.0-át (!) hasonlítják az m$ 2003 serverhez. Bocsika, de mikori a redhat 8? Mondjuk azóta van már 9 is... Amikor a rh 8 már kint volt, és működött, akkor a win 2003 még nem volt sehol. Kétségtelen, egy 1000-es TBird jobban megy, mint egy p2 cerka. Egyébként olvastam már 1000 ilyen marketingszöveget, eddig nem vágott egybe, amit mondtak, és ami volt. Hát, majd meglátjuk, de szerintem kár ilyen win xp-t, win server 2003-at, meg longhorn-t felhozni érvként, mert árban, és teljesítményben... (egy jól bekonfigolt 4-500-as (linuxos) géppel le lehet mosni a placcról gyorsaság tekintetében a windows-okat) -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
nem azé, de a Mikroszoft is olyan mint egy profi bokszoló, aki nem akarja hogy elvegyék az érmet töle.... neki inkább a SUN Solaris hoz kéne magát mérnie... hol van a RedHat olyan anyagi alapokkal mint a redmonti MS? vinszon a SUN az kenterbe verné.... amugy ez az FS nem nekünk szól, és fennatrtom aszt hogy 2 évente egy ujjabb FS-t adhattak volna ki ...
Aktív témák
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Gear S3 - második kör
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő