Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
rii
nagyúr
IHAJ .... :))
mmmmmmmmmm , nem anyáztam én senkit... csak nem teccik a marketingje, ennyi .... amugy persze, lehet élettni az MS-t, hogy magyar, meg minden, de azé, mer érdeke... hidd el, én védeném legszivesebben a MS, ha szüksége lenne rá, meg ha megérdemelné, de geyelőre inkább a LINUX ellen hallok gyors kirohanásokat .....
A LINUXra hatlamas nyomás nehezedik, igy igaz ahogy mondod, .... a LINUXnak kell változni... De váltoik is.... 96-ban a SLACKWARE nevü diszttribúciót csak kétféle ember merte feltenni: az Önygilkos, meg a Kakikaze ... mer az X-nél, ha rossz beállítást csináltál, elkülte amonitort videótrágyástul, monitorostul....
azé rá 7 évre (Uhhh ez sok :) ) már magától felismre sokmindent. blaaalablaab .stb... De változni akar és fog is .....
szerintem óabszolut nem fogja lemosni a Windows-t (mily szépen kiirtam :) )
Aktív témák
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 5470 9. generációs üzleti laptop WIN 11/256GB NVMe SSD/8GB DDR4/FHD kijelző/1 év garancia/2020
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest