- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR #182 üzenetére
há ahogy olvastam a konfigot, egyből ez jött fel bennem.... :)
meg : ''Mivel elsősorban a vállalati felhasználók számára készült mind a microsoft OS-e''
szoval ha valahova szánnak valamit, akkor az olyan lesz hogy csak a valahova nevű hely tuggya mjad normálisan használni SZERINTEM.... -
Polesz
addikt
válasz
VladimirR #157 üzenetére
Már bocs de szerintem nem láttad, hogy mire válaszoltam. Ne kezdjünk vitát, hogy ki mihez nőtt fel, mert túl régóta művelem ezt a szakmát, hogy megpróbálj behúzni a marketinges mézes madzaggal. Én személy szerint linuxot használok otthon nap mint nap, de van jogtiszta winem is. Melóhelyen 80-90% win, a többi linux. Az új hatalmi világrendes hozzászólásokra meg tényleg azt mondom, hogy orvos kell neki de sürgősen :)
-
CsendPenge
őstag
válasz
VladimirR #174 üzenetére
''Egy független laboratórium Microsoft szponzorálta mérése szerint
Na, én eddig olvastam el :P
Ehh, na jó, elolvasom végig...
Au. A Redhat 8.0-át (!) hasonlítják az m$ 2003 serverhez. Bocsika, de mikori a redhat 8? Mondjuk azóta van már 9 is... Amikor a rh 8 már kint volt, és működött, akkor a win 2003 még nem volt sehol. Kétségtelen, egy 1000-es TBird jobban megy, mint egy p2 cerka. Egyébként olvastam már 1000 ilyen marketingszöveget, eddig nem vágott egybe, amit mondtak, és ami volt. Hát, majd meglátjuk, de szerintem kár ilyen win xp-t, win server 2003-at, meg longhorn-t felhozni érvként, mert árban, és teljesítményben... (egy jól bekonfigolt 4-500-as (linuxos) géppel le lehet mosni a placcról gyorsaság tekintetében a windows-okat) -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR #174 üzenetére
nem azé, de a Mikroszoft is olyan mint egy profi bokszoló, aki nem akarja hogy elvegyék az érmet töle.... neki inkább a SUN Solaris hoz kéne magát mérnie... hol van a RedHat olyan anyagi alapokkal mint a redmonti MS? vinszon a SUN az kenterbe verné.... amugy ez az FS nem nekünk szól, és fennatrtom aszt hogy 2 évente egy ujjabb FS-t adhattak volna ki ...
-
rii
nagyúr
válasz
VladimirR #165 üzenetére
esz tényleg igy van.... egy komoly distrib-nél bizony bizony legalsó szintű válogatás akár 3-4 órát is igénybe vehet, (mint én a DSELECT-el).
pláne még ha ki is válogacc valamit, asztán közli, hogy ez meg ez a package konfliktol együt, és távolsid el az egyiket... de az meg kellett volna, vagy kellebne még egy csomag , de az meg konfilktol fog .AAAAAAA
de van az eggyel finomabb, amikor csak olyat mond, hogy DEVELOP kell e, GRAFKUS FELULET(X) kell e, ALAPRENCER kell e, JATEKEOK kell e, FEJLESZTOESZKOZOK kell e, IRODAI CUCCOS kell e, NETWÖRK kell e, meg van a leg eccerumbb, amikor minden kell, UHU linuxban ez megy , ezé 16 perc.
De a vindoz ha nem válogacc akkor is 30-40-45 perc az UHU meg 16 perc
a vindoz 170 megábol csomagol ki max 240-et a UHU Linux 600 megábol 1600 Megát !!! és 1cer sem indul ujra
Ja, még nem teljesen érte el azt, hogy ''felhasználó-barát'' cimet elnyerje a vindoz elöl, ez tény savló...
SUSEét még csak nem is láttam (suse halunk meg :))
Ezé yóóóóóóóó az UHU Linux.... BÁRKINEK
Kismókusok egy particióra is tehetik, nagymókusok külön particókat is csiálhatnka a /var /usr /dev meg mittom én még miknek.... :)) -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR #166 üzenetére
valószinüleg feltette a NT-re a VM-et, a virtual machien-t, és azon van nekije a LINUX, de a virtual machien egy gépet emulál, és olyan vidókártyát, aki a gépedben van, olyat nem jelentethet meg, igy hát -gondolom- kivlasztott egy gyengét a listából - ha volt lista .... :))
-
rii
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- Cyberpunk 2077
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged