Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Őskoczka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
Mos mi a baj azzal a szimulátorral, ha megtalálod benne a Credits-et, láthatod hogy olyan mint egy sírkő.
Egyébként van benne flipper is.:DDD
Komolyabbra fordítva. A win nem jelenik meg újabb verzióval kéthavonta mint a linux, és szvsz egy fájlrendszer integrálása nem oldható meg néhány megás peccsel. Talán egy szervízpakkal. Bár az igaz, hogy a 2k vagy az xp hozhatott volna vmit.
OFF
Nem tudod mivel lehet normálisan kopnvertálni FAT32-ből NTFS-be, mer' a vin help azt mondja, hogy nem lesz teljesen jó, mert a mittoménmijen fájl (valami olyasmi mint a FAT) töredezett lesz meg minden
ON -
VladimirR
nagyúr
Mos mi a baj azzal a szimulátorral, ha megtalálod benne a Credits-et, láthatod hogy olyan mint egy sírkő.
Egyébként van benne flipper is.:DDD
Komolyabbra fordítva. A win nem jelenik meg újabb verzióval kéthavonta mint a linux, és szvsz egy fájlrendszer integrálása nem oldható meg néhány megás peccsel. Talán egy szervízpakkal. Bár az igaz, hogy a 2k vagy az xp hozhatott volna vmit.
OFF
Nem tudod mivel lehet normálisan kopnvertálni FAT32-ből NTFS-be, mer' a vin help azt mondja, hogy nem lesz teljesen jó, mert a mittoménmijen fájl (valami olyasmi mint a FAT) töredezett lesz meg minden
ON -
VladimirR
nagyúr
Nem azt mondtam, hogy nem lehet 15-20 perc alatt feltenn egy oprendszert (nekem a vin is egy ora, mer' kiválogatom), hanem, hogy a múltkor mikor raktam fel a SUSE-t arra vetemedtem (én állat), hogy megem döntsem el milyen vackokat akarok felinstallálni. Na ekkor lettem rosszul. Nem számoltam meg de legalább 50 oldalnyi progi, kiegészítő, library, meg a halál tudja mi volt még ott. Nekem ez nem kell, legalábbis azt hiszem, de nem volt odaírva, hogy mi kell a CS futtatásához (abból, h Vine nem tudta hogy az egy emulátor..., meg azt sem hogy hogy müxik, meg hogy nem is működik rendesen...).
-
Aktív témák
- 27% - ASUS VY229HF IPS Gaming Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Redmi Note 9 Pro 64GB 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest