- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
dabadab
titán
''akkor nálatok(...hol is?) nagyon jók a tanárok.''
Ugy latom, ezt komolyan (nem pedig gunykent) irtad - am ez sajnos nincs igy a gyakorlatban.
Kedvenc torteneteim (Kando):
1. Eloadason megtudjuk, hogy a goto gonosz, semmikeppen nem szabad hasznalni. Aztan az eloado felir egy algoritmust, aminek kb a fele GOTO utasitasokbol all - ''khmm, ez igy volt egyszerubb'' :)
2. Gyakrolaton kis papir, hogy milyen legyen a program (ne legye benne goto, legyen szigoruan tipusos, stb). Diak: ''Mi az a szigoruan tipusos?'' Gyakvezer: ''Ohm, khm, hat azt igy pontosan igazan nem is tudom''
Szoval a goto tiltasatol meg senki nem lesz jo tanar. -
escie
őstag
az NYF-en...
amúgy tök komoly...
a tanár elmagyarázta, hogy ilyen is van. aztán kijelentette, hogy nála, ez meg is ér egy pecát, ha zh-n alkalmazzuk... :D
nem csak ezért nem szeretem használni(bár nem vagyok egy nagytudású programozó, inkább csak hobbi), hanem mert egyszerűen nem elegáns(szvsz.).
persze, ha pénzt kéne keresni programozással, nem hiszem, hogy az eleganciával törődnék, mindemellet kerülném, ahol lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- MSI CYBORG 15 A13V
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged