- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
1, Igen, ez tény, de most mondjuk nem ez volt a cél, tökéletes volt a fix útvonal.
2, Ma tanultuk a függvényeket :)
3, Viszont azt még nem tudom, hogy függvénynek pontosan hogy is lehet paramétert átadni. Én arra gondoltam, hogy úgyis látja az összes változót, amit a program használ.
Köszi az épületes hozzászólást! -
Miracle
senior tag
''Ugy latom, ezt komolyan (nem pedig gunykent) irtad - am ez sajnos nincs igy a gyakorlatban.''
Az a tanár, akiről szó van, amikor én jártam, megemlítette, hogy GOTO van, de nem mondja el, nem kell. Ezek szerint szerencse.
''1. Eloadason megtudjuk, hogy a goto gonosz, semmikeppen nem szabad hasznalni. Aztan az eloado felir egy algoritmust, aminek kb a fele GOTO utasitasokbol all - ''khmm, ez igy volt egyszerubb'' ''
Itthon vagyunk. ilyen embereknek kell tanítani. ez a király. Most nem akartalak megsérteni, én is találkozok olyan kotatókkal, akik talán jobb lenne, ha nem oktatással keresnének pénzt(mármint a diákoknak) de valamiért az egyetem vezetőit kevéés érdekli, hogy valaki alkalmas-e a tanításra, az, hogy havonta publikál egy cikket fontosabb.
''2. Gyakrolaton kis papir, hogy milyen legyen a program (ne legye benne goto, legyen szigoruan tipusos, stb). Diak: ''Mi az a szigoruan tipusos?'' Gyakvezer: ''Ohm, khm, hat azt igy pontosan igazan nem is tudom'' ''
Az is szép, amikor nem felkészült gyakvezek tartanak gyakot. volt egyhez szerencsém, túléltem, azóta rendesen utánakérdezek a gyakveznek. a Miénk(bevezetés a programozáshoz tárgy) pl. olyan volt, hogy az otthon elkészített struktogrammot rendszeresen elcseszte, és amikor mi(a diákok) kijavítottuk, akkor általában nem fogta fel, hogy mivan, és vagy aztmondta, hogy mindegy(és táblát töröl), vagy majd holnapra megnézi. Egyszer a táblánál oldottam meg egy feladatot, és elmagyaráztam, hogy mit csinál, és ő volt az utsó a teremben, aki nem fogta fel, már azok is értették, akiknek később nem lett gyakjegyük.szar, hogy ilyenek tanítanak.
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- GTA V
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Medence topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest