- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem kell, automatikus a dolog (rég használtam Brave-t, ezért most direkt kipróbáltam)
Összekapcsoltam telóval, Prohardver-t a könyvjelzőkhöz adtam a gépen, pár másodperc alatt megjelent a telón is a Brave-ben. -
-
cigam
titán
Tudom hogy nem értek hozzá, de külső látványtervhez minek a falvastagság?
Amúgy SweetHome3D
-
Sonja
nagyúr
-
0xmilan
addikt
Firefoxon anno Leechblock-ot hasznaltam - meg az NG verzio elott, valoszinuleg a quantumos is ugyanazt tudja.
-
Dave™
nagyúr
Share gomb kell hogy legyen (zöld), alatta pedig access. A felső mezőt kell választani, nem az alsót.
Lehet paraméterezhető ez is mint a TV, tegnap próbáltam először, így passzolom. Alapból tényleg fapadosnak tűnik, főleg a TV-hez képest, de másodlagos megoldásnak megteszi.
-
-
Rimuru
veterán
Nem kell hozza semmi, csatold fel az iso-t valahova, majd winecfg-ben add hozza egy meghajtokent, ott be tudod allitani a tipusat, pl cd-nek.
Eles rendszeren levo programok futtatasaval szerintem vigyazz nehogy elrontson valamit. (pl wineprefixnek tilos letezo win telepitest megadni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen egeret válasszak?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest