Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Frawly
    veterán

Nem linuxon, csak gondoltam, ha tizen-huszon éve egy ingyenes program ezt tudta, akkor más, linuxos programba is beépítették, mert erre abban az időben volt igény.
    Ha rosszul okoskodtam, akkor bocsánat.

Az Avidemux tud ilyet. Csináltam már vele pont ilyen feliratráégetést, valami ismerősnek kellett. Néhányszor crashelt az első 1-3 próbálkozáskor, de végül megcsinálta.

Elég egyszerű kis videószerkesztős progi, kicsit még a felületét is koppintja a VirtualDub-nak.

Egyébként meg a VirtualDub Windowson is halott szoftver, régóta nem fejlesztik, újabb verziós Windowsokon lehet vele futtatási gond, meg bugzás.

(#367) BoB: gyurma figura szép ősmagyart beszél itt, tetszik. Szerintem is a legjobb tanács, hogy hagyjuk már 2019-ben a divx-et a Petőfi Csarnokba. Ma már minden eszköz viszi az x264-et, ami azonos bitráta mellett sokkal jobb minőséget produkál, nem blokkosodik. A feliratráégetés is nagyon menő volt 15-20 éve. Inkább csak oda kell passzintani a feliratot feliratsávként, akinek kell bekapcsolja, akit zavar kikapcsolja. A legtöbb embernek a ráégetett felirat zavaró, meg a megjelenítése felbontásfüggő is. Az egyik legocsmányabb megoldás, amit kitaláltak a videózás történetében.

• ubyegon2
    félisten

Nem linuxon, csak gondoltam, ha tizen-huszon éve egy ingyenes program ezt tudta, akkor más, linuxos programba is beépítették, mert erre abban az időben volt igény.
    Ha rosszul okoskodtam, akkor bocsánat.

Jól okoskodtál egyébként, csak itt épp az a program lett volna a kérdés tárgya, amibe beépítették ezt a képességet is. ;)
    Amúgy ez is közelebb visz a megoldáshoz, ha megnézzük az alternatívák között.

Új hozzászólás Aktív témák