- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Szép napot kivánok mindenkinek.
Kérlek titeket itt és légyszíves segítsetek a dongle mególdásában,móst használók előszőr ilyen Blutooth-os adaptert és nem jútóttam el a jó mególdásig.
VEntion bluetooth adapter 5.0 verzion-hoz keresek 10 napja mególdást,amit még nem tudtam máig mególdani és ehhez kérnék most segítségeteket.
A dóbózában kiss cetlíre is van írva a driver dwnload linkje.
A driverk csak is win-es verziójúak.
Az ArchLinux cinnamonnal a rendszerem,teljesen belaktam és minden is ami nekem is kell jól műkődik,de a dongle-t nem tudtam jó műkődésre is bírni.
A dongle driverek a Blutooth adaptrehez.
A default csómagók a rendszeremben ez a háróm: bluez bluez-libs bluez-utilsAzt ólvastam még útána is hogy még kell a bluemann csómag és ő az adapternek a kezelőjét is nekűnk kell felteni,ez érdekes is az hogy miért is nincsen a gépemen defaultként is mint a fenti 3 csómagja ,de ezt ídáig mególdóttam és móst is próblémás a műkődése.
A dongle nálam nem műkődik kórrekten mert ez,ígaz a szómszédóknak az eszkőzeít megtalálja,telommal nem beszéleg óda és víssza,ovasást és írást sem tudtam mególdani.
A telomat nem akarta rendesen párósítani,ezt csak így tudóm móst elmóndani,mert még sóhasem használtam ílyen adaptert,gyerekeimnek a gépével műkődik a dongle és lehet párósítani és írni és olvasni is engedi,de ez jelenleg csak is win-en tudtuk is használni,nem akarom a gyerekeimet is még ezzel a problémámmal terhelni is azzal is hogy a gépűkelé űlve,addig nem tudják haszálni a gépűket.
Elnézést a hósszú kómmentemért,de úgy érzem ezt mind múszáj is vólt leírjam a témának a tísztázására,remélem érthatően tudtam a kérésemet leírnom.
Kérem szépen akik ísmerik a dongle-t segítsetek ennek a problémámnak a mególdásában,milyen prógramót túdnátók ajánlani,mert jelenleg nem tudom merre is menjek is tóvább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest