Új hozzászólás Aktív témák

• IstvánLászló

őstag

Szép napot kivánok mindenkinek.

Kérlek titeket itt és légyszíves segítsetek a dongle mególdásában,móst használók előszőr ilyen Blutooth-os adaptert és nem jútóttam el a jó mególdásig.

VEntion bluetooth adapter 5.0 verzion-hoz keresek 10 napja mególdást,amit még nem tudtam máig mególdani és ehhez kérnék most segítségeteket.

A dóbózában kiss cetlíre is van írva a driver dwnload linkje.
    A driverk csak is win-es verziójúak.
    Az ArchLinux cinnamonnal a rendszerem,teljesen belaktam és minden is ami nekem is kell jól műkődik,de a dongle-t nem tudtam jó műkődésre is bírni.

A dongle driverek a Blutooth adaptrehez.
    A default csómagók a rendszeremben ez a háróm: bluez bluez-libs bluez-utils

Azt ólvastam még útána is hogy még kell a bluemann csómag és ő az adapternek a kezelőjét is nekűnk kell felteni,ez érdekes is az hogy miért is nincsen a gépemen defaultként is mint a fenti 3 csómagja ,de ezt ídáig mególdóttam és móst is próblémás a műkődése.

A dongle nálam nem műkődik kórrekten mert ez,ígaz a szómszédóknak az eszkőzeít megtalálja,telommal nem beszéleg óda és víssza,ovasást és írást sem tudtam mególdani.

A telomat nem akarta rendesen párósítani,ezt csak így tudóm móst elmóndani,mert még sóhasem használtam ílyen adaptert,gyerekeimnek a gépével műkődik a dongle és lehet párósítani és írni és olvasni is engedi,de ez jelenleg csak is win-en tudtuk is használni,nem akarom a gyerekeimet is még ezzel a problémámmal terhelni is azzal is hogy a gépűkelé űlve,addig nem tudják haszálni a gépűket.

Elnézést a hósszú kómmentemért,de úgy érzem ezt mind múszáj is vólt leírjam a témának a tísztázására,remélem érthatően tudtam a kérésemet leírnom.

Kérem szépen akik ísmerik a dongle-t segítsetek ennek a problémámnak a mególdásában,milyen prógramót túdnátók ajánlani,mert jelenleg nem tudom merre is menjek is tóvább.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés