- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gerner1
Hirdetés
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ablakos
őstag
Windows mellé próbálkoztam telepíteni Mint-et. (külön lemezre, sdb) MultiBoot választásból a windows10 elindítható, de a Mint fura hibát ad. (külön root, home swap part.)
Mitől lehet ez? Mit hibáztam?
-
Ablakos
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget boot ügyben, de nem kísérletezem partíciókkal. Annak is örülök, hogy nem barmolta el a windows betöltőjét.
Talán egy más alkalommal újra megpróbálom... -
Ablakos
őstag
Multi boot módon szeretnék windows10/mint OS-eket használni. Adott az sda UEFI win10. ( sdb mint lenne a kívánság)
Bebootolok usb mint telepítőröl és jelzi, hogy tud windows mellé is telepedni. Hiba nélkül telepedik sdb-re a linux.
A gép boot után csak egy grub prompt van, abból exitelve elindul a windows.
Miért nem akar elindulni a mint? Mit kell kijavítani? -
Ablakos
őstag
20.3 cinnamon jelszóváltáskor nem fogadja el a 8 hosszú jelszót. Igaz weak, de virtuálisan nekem jó lenne. Van valamilyen policy, ami szabályozza a jelszóváltást? (hasonló vagy volt már ilyen stb.)
A hiba üzenet mindössze "An error occurred . Your password was not changed" -
Ablakos
őstag
Facebook desktop alkalmazás nincs Mint-re vagy csak én nem találom?
-
Ablakos
őstag
Windows alkalmazást akartam indítani, de "Hiba történt az archívum betöltése közben" hiba üzenetet kapok. Próbáltam konzolból újratelepíteni a Wine-t, de nem javul. Mit buheráljak még?
-
Ablakos
őstag
Kicsit általános linux, de Mint a cél. Teljesen alap telepítésre szeretnék AMD catalyst drivert telepíteni. Letöltöttem a megfelelő drivert és a neten található fórumok alapján próbálkoztam, de nem sikerül. Szóval azt a néhány lépést szeretném kérni, hogy menjem már fel ez a vacak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Ívelt üveglap enged rálátást a Thermaltake új házában lakó hardvereinkre
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest