Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
adamch4
üzenetére
Ha csak annyi a problémád, hogy eltűnt a hálózatkezelő ikonja a többivel együtt, akkor a panelen kattints jobb egérgombbal egy üres helyen, majd hozzáadás a panelhez, és a listából az értesítési terület-et válaszd.
Abban van benne a hálózatkezelő ikonja is, a hangerő, valamint az egyéb, háttérben futó programok, amelyeknek van ikonja az értesítési területen.
-
válasz
adamch4
üzenetére
Amit hiányolsz, az a nm-applet vagy network manager applet a panelra. Mate-t nem ismerem, de valahonnan le leht szedni panelre alkalmazásokat, gondolom. Onnan telepítsd újra a nm-applet-et.
RendszerbeállításokVezérlőközpontnál nincs olyan, hogy Kisalkalmazás-ok?
nincs most fenn Mate egyik disztrón se, megnézni nem tudom -
lev258
veterán
válasz
adamch4
üzenetére
Ami egyszer ott volt, azt vissza is lehet hozni. Még arra gondoltam, ha nem szabtad nagyon át a dolgokat, megpróbálhatnád a MATE asztal beállításait alapra állítani. Ehhez ki kellene törölni (biztosabb, ha csak átnevezed) a saját mappádban levő rejtett mappát, ami a beállításokat tartalmazza. Nem tudom, a .config-on belül találod-e, vagy valahol külön.
-
lev258
veterán
válasz
adamch4
üzenetére
Vannak a menüben hálózati menüpontok. Illetve előfordul olyan is, hogy nem a felajánlott zárt drivert érdemes feltenni, hanem csak a firmware-t a többit pedig a nyílt driver lekezeli. Persze utóbbi pontos típus ismerete nélkül nem ajánlható, csak tájékoztatásképp írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Gumi és felni topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon