- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler #14064 üzenetére
Az SSD vezerloje particion belul nem sorrendben rakosgatja az adatokat.
Ez tény, mivel nem is látja sem az OS-t sem a particiókat, kizárólag NAND/cella szinten lát és pakolássza az adatokat. Ha az SSD nem hibás, akkor kizártnak vehetjük, hogy OS szintű particionálással adatvesztést érjünk el! Max annyi történhet, hogy már meglévő adatmennyiség/partició függvényében tovább tarthat az adatok pakolászása, mint egy majdnem üres meghajtónál, de SSD-nél ez az idő elhanyagolható a HDD-hez képest. Különben a modernebb vezérlők üresjáratban kb folyamatosan pakolásszák az adatokat a cellák kiegyenlített terhelése miatt.
Ez esetben viszont valóban célszerűbb az elejétől normálisan felépíteni telepítés előtt a szükséges particiókat.
Anno én is megcsináltam az üres helyeket 30gigás particiókra, és nemrég csökkentettem őket, mert kellett még egy OS-nek hely, de kb minden partición volt már rendszer, nincs ilyenkor mitől tartani.
(#14066) csixy
Nekem az 5 már belakott partició 30GB-ról csökkentése megvolt 5-6 perc alatt. Nem HDD ez, hogy órákig szuttyogjon!
Egy mezei SATA Samsung 860 EVO az eszköz, nem egy PCIe 4-es NVMe SSD!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Egy óra, két rendszer
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- iOS alkalmazások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest