Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szuper! Ne csinálj semmit. Kérdezd meg magadtól, hogy az abszolút alapokkal tisztában akarok-e lenni?
Ha még a rendszer és a DE közötti különbség is idegen számodra, akkor komolyan bele fogsz ütközni olyan dolgokba, amik elveszik a kedved a későbbiektől....
A KDE-s rendszer eléggé más a Gnome alapúaktól, szerintem akkor se vált így felületet, ha 10-en bíztatnak. Ha valami nem úgy működik, akkor nem tudsz hová nyúlni és csak megutálod a Cinnamont.
A Téma összefoglaló tanulmányozására szánj pár órát, napot szerintem. Nem fogod megbánni. Én hetekig csak olvasgattam és úgy próbálgattam ki dolgokat, nem csak úgy, hogy lesz, ami lesz.
A KDE-s rendszered particionálása teljesen ésszerűtlen és felesleges a /home is, ha tudnád, hogyan használhatod ki, akkor sem menne KDE/Cinnamon váltásnál.
Ez csak az én kezdő/laikus véleményem, de mivel én is így kezdtem, mint te, akár hihetsz is nekem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- MIUI / HyperOS topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Keresünk dokkolókat
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest