- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Secure Boot az kb. eddig is volt valamilyen formában, a BIOS / UEFI-ben benne volt az opció és
enabled
értékkel. De ki volt szürkítve és nem lehetett be / ki kapcsolni. Szóval, ha még be is tudnék lépni, akkor sem tudnám kikapcsolni.
Nem tudom ez a chainload rendszerbetöltés mit takar pontosan. Én csak annyit vettem le az UEFI-s telepítésből, hogy az adott rendszer betöltőjét eleve berakja a boot listába és azt onnan nem nagyon lehet kiirtani. Max. ha telepítek egy új OS-t, akkor annak a rendszerbetöltője kerül az első helyre és az lesz az alapértelmezett.
Szóval a problémám az továbbra is fennáll és mivel nem tudom átállítani, így a másik HDD-n lévő rendszereket sem tudom használni. Másik gépbe meg hiába rakom át, mert az akkor másik alaplapot is jelent. A Windows meg úgy tudom nálam nem retail verzió és alapból az alaplaphoz van kötve a licence. Tehát, ha továbbra sem tudom megoldani a problémát, akkor nem marad más, mint az újratelepítés. Aminek kifejezetten örülök...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest