- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
válasz
nemurea #5335 üzenetére
Kb. egy hete kérdeztem rá, hogy mit tehetek a Mint-en, hogy a bluetooth-os fülhallgatóm A2DP-n (Hi-Fi mód) csatlakozzon. Ha valaki hasonló cipőben járna ( bluetooth-os hangfal vagy fejhallgató nem működik, csatlakozik, csak hangot nem lehet rá kiadni, Streaming failed vagy ilyesmi hibaüzenettel), leírom címszavakban:
Több szint van, sokaknak sikerült megoldani egy egyszerű paranccsal vagy szerkesztéssel (főleg egy-két verziószámmal korábban):
-) /etc/bluetooth/audio.conf fájlba Disable=Socket szöveg beírása
-) pactl load-module module-bluetooth-discoverCannot select A2DP profile on headset - Linux Mint 15 (ez elég régi)
PulseAudio not allowing A2DP for Bluetooth headset (ez egész friss)Nekem ezek nem működtek, de ez már igen (a lényeg a már telepített blueman upgrade-je egy alpha állapotú verzióra, külön ppa-ból):
$ sudo add-apt-repository ppa:blueman/ppa
$ sudo apt-get update
$ sudo apt-get upgrade bluemanFix “stream setup failed” error with blueman audio sync on Ubuntu
Bár az upgrade parancsot nem mertem végigengedni (elkezdett kérdezősködni, hogy engedem-e változtatni különböző, fontosnak látszó text-fájlokat), de utána a normál grafikus frissítő már gond nélkül felajánlotta az új verziót és le is töltötte.
Jelenleg (remélem, így is marad) szépen működik, még váltani is lehet a Hi-Fi és a Telephony profil között, persze nem nagy élmény telefon minőségben zenét hallgatni
Kb. elfogytak a 'helyrehozandó' dolgok a rendszeren... Uncsi...
-
spammer
veterán
válasz
nemurea #5335 üzenetére
20-intel.conf-ban megpróbálhatsz egy TearFree opciót, lásd: AW:Intel_graphics#Tear-free_video
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest