Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
OK, a játékmenete biztosan jó volt,nem véletlen volt népszerű, de amikor a sakktáblaszerű elrendezésben felálltak csatázni azok a figurák, attól arcidegzsábát lehetett kapni.
Gondolom más béna játékkal meg jót jáccódtam, de hát ez van. szerencsére volt miből választani. Mondjuk anno nem is volt ilyen, hogy GOG meg fene tudja mi, 12 év óta nem is láttam játékokat. Kivéve egyet, ami ment volna Linuxon, de a terület felrenderelése megette egyből az akkori 8GB memót. Egyelőre még ezzel a szörnnyel játszom, felkészítem eladásra...nem tudom, miből van, de daru kell hozzá, hogy felrakjam az asztalra!
Semmi nem fut rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Netflix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tesla topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Futás, futópályák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- OLED monitor topic
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év gari
- Új MSI MAG PANO M100R PZ Black pc ház, számítógép ház
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- Apple iPhone 13 256GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolom más béna játékkal meg jót jáccódtam, de hát ez van. szerencsére volt miből választani. Mondjuk anno nem is volt ilyen, hogy GOG meg fene tudja mi, 12 év óta nem is láttam játékokat. Kivéve egyet, ami ment volna Linuxon, de a terület felrenderelése megette egyből az akkori 8GB memót.
Semmi nem fut rajta.