Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, ez nagyon szimpi kis Tips & Tricks Guide!
Már egy csomó dolgot láttam benne, ami anno jól jött volna. Ezt végig olvasgatom majd, kiindulásnak egész jó.Az Linux közösség szerintem amúgy azért kicsi a WIN közösséghez képest, mert a kezdők támogatása szinte nulla. A haladó kezdők már goglizva sok mindent találnak, amire szükségük van, de erre a szintre sokan már el sem jutnak, mert feladják. Egy ilyen fórumra is rá kell találni és akkor is rengeteg utána olvasásra van szükség. Ha valaki úgy kezdi, hogy az egyik disztró oldaláról indul ki, annak semmi esélye.

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Már egy csomó dolgot láttam benne, ami anno jól jött volna. Ezt végig olvasgatom majd, kiindulásnak egész jó.
Rowon