Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Óraátállítás
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Ti melyik kernelt használjátok? Telepítéskor bepipáltátok a "harmadik féltől származó eszközök illesztőprogramjának telepítését"?
Én most frissen telepítettem a rendszert(5.4) próbaképpen és az USB-s TL-WN722N adapter gond nélkül csatlakozik a hálózatra és internet elérés is van. Telepítéskor bepipáltam a harmadik féltől származó eszközök illesztő programjának a telepítését. Telepítés közben csatlakoztam a hálózatra, de csak azzal, vezetékes vagy más adapterrel nem és a végén újraindítás után is automatikusan csatlakozik és van net.
Lehet nem pipáltátok be és a megfelelő driver nélkül jelentkezik a hibalehetőség vagy más kernelt használtok. Ami még feltűnt, hogy első indítás után wlan0-nak írta, majd sudo apt upgrade lefuttatása után következő újraindításkor már kiírta rendesen, hogy "Atheros 97... " az elérhető hálózatoknál, lehet nincs köze hozzá, de inkább leírom.
Kernel: 5.4.0-70-generic
TL-WN722N adapter(cserélhető antennás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest