Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Ti melyik kernelt használjátok? Telepítéskor bepipáltátok a "harmadik féltől származó eszközök illesztőprogramjának telepítését"?
Én most frissen telepítettem a rendszert(5.4) próbaképpen és az USB-s TL-WN722N adapter gond nélkül csatlakozik a hálózatra és internet elérés is van. Telepítéskor bepipáltam a harmadik féltől származó eszközök illesztő programjának a telepítését. Telepítés közben csatlakoztam a hálózatra, de csak azzal, vezetékes vagy más adapterrel nem és a végén újraindítás után is automatikusan csatlakozik és van net.
Lehet nem pipáltátok be és a megfelelő driver nélkül jelentkezik a hibalehetőség vagy más kernelt használtok. Ami még feltűnt, hogy első indítás után wlan0-nak írta, majd sudo apt upgrade lefuttatása után következő újraindításkor már kiírta rendesen, hogy "Atheros 97... " az elérhető hálózatoknál, lehet nincs köze hozzá, de inkább leírom.
Kernel: 5.4.0-70-generic
TL-WN722N adapter(cserélhető antennás)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- PS4 FAT 1TB CUH-1216B 2 kontrollerrel
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest