Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Ti melyik kernelt használjátok? Telepítéskor bepipáltátok a "harmadik féltől származó eszközök illesztőprogramjának telepítését"?
Én most frissen telepítettem a rendszert(5.4) próbaképpen és az USB-s TL-WN722N adapter gond nélkül csatlakozik a hálózatra és internet elérés is van. Telepítéskor bepipáltam a harmadik féltől származó eszközök illesztő programjának a telepítését. Telepítés közben csatlakoztam a hálózatra, de csak azzal, vezetékes vagy más adapterrel nem és a végén újraindítás után is automatikusan csatlakozik és van net.
Lehet nem pipáltátok be és a megfelelő driver nélkül jelentkezik a hibalehetőség vagy más kernelt használtok. Ami még feltűnt, hogy első indítás után wlan0-nak írta, majd sudo apt upgrade lefuttatása után következő újraindításkor már kiírta rendesen, hogy "Atheros 97... " az elérhető hálózatoknál, lehet nincs köze hozzá, de inkább leírom.
Kernel: 5.4.0-70-generic
TL-WN722N adapter(cserélhető antennás)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest