- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
Ti melyik kernelt használjátok? Telepítéskor bepipáltátok a "harmadik féltől származó eszközök illesztőprogramjának telepítését"?
Én most frissen telepítettem a rendszert(5.4) próbaképpen és az USB-s TL-WN722N adapter gond nélkül csatlakozik a hálózatra és internet elérés is van. Telepítéskor bepipáltam a harmadik féltől származó eszközök illesztő programjának a telepítését. Telepítés közben csatlakoztam a hálózatra, de csak azzal, vezetékes vagy más adapterrel nem és a végén újraindítás után is automatikusan csatlakozik és van net.
Lehet nem pipáltátok be és a megfelelő driver nélkül jelentkezik a hibalehetőség vagy más kernelt használtok. Ami még feltűnt, hogy első indítás után wlan0-nak írta, majd sudo apt upgrade lefuttatása után következő újraindításkor már kiírta rendesen, hogy "Atheros 97... " az elérhető hálózatoknál, lehet nincs köze hozzá, de inkább leírom.
Kernel: 5.4.0-70-generic
TL-WN722N adapter(cserélhető antennás)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest