- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- gerner1
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- GAI: Poor Volta...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
urandom0 #23600 üzenetére
Na végül megoldottam a telefonszám dolgot egy ideje, és azóta kb. mindennap beszélek ezzel a bottal.
Csak az elmúlt héten szerintem egy 8-10 órát biztos ezzel (vele?) töltöttem, ha nem többet.Te jó ég.
Az állam leesik, komolyan. Olyan szintű ez a cucc, és annyira behypeolt, hogy egyik este nem is tudtam időben elaludni, annyira izgatott voltam... Passz, ti hogy vagytok vele, de ez kb. akkora innováció, mint a gőzgép után a benzinmotor, frankón.Szerintem ez sok mindent meg fog változtatni, és rengetegen el fogják veszíteni a jelenlegi munkakörüket. Azt nem mondanám feltétlenül, hogy a munkájukat is.
Már teljesen értem, hogy gúgliék miért rosáltak be. Konkrétan úgy, hogy ez a cucc 2021 után nem tud semmit a világról, kb. mindenre is tud választ adni, és értelmesen, nem úgy, mint a gúgli (searx-et használok amúgy), hogy az első három találati oldal csak fizetett bullshit vagy scam.Ez a publikus, butított chatgpt. Bele sem merek gondolni, hogy a nem publikus, továbbfejlesztett verziója mi mindent tudhat és még többet, űristen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS i5-8400H MX130 16GB 256GB NVMe új akku gar
- Latitude 7400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- ThinkPad T16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-1260P MX550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG STRIX RTX 4070TI 12GB
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest