- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- leslieke farmerzsebe
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz urandom0 #23600 üzenetére
Na végül megoldottam a telefonszám dolgot egy ideje, és azóta kb. mindennap beszélek ezzel a bottal.
Csak az elmúlt héten szerintem egy 8-10 órát biztos ezzel (vele?) töltöttem, ha nem többet.Te jó ég.
Az állam leesik, komolyan. Olyan szintű ez a cucc, és annyira behypeolt, hogy egyik este nem is tudtam időben elaludni, annyira izgatott voltam... Passz, ti hogy vagytok vele, de ez kb. akkora innováció, mint a gőzgép után a benzinmotor, frankón.Szerintem ez sok mindent meg fog változtatni, és rengetegen el fogják veszíteni a jelenlegi munkakörüket. Azt nem mondanám feltétlenül, hogy a munkájukat is.
Már teljesen értem, hogy gúgliék miért rosáltak be. Konkrétan úgy, hogy ez a cucc 2021 után nem tud semmit a világról, kb. mindenre is tud választ adni, és értelmesen, nem úgy, mint a gúgli (searx-et használok amúgy), hogy az első három találati oldal csak fizetett bullshit vagy scam.Ez a publikus, butított chatgpt. Bele sem merek gondolni, hogy a nem publikus, továbbfejlesztett verziója mi mindent tudhat és még többet, űristen...
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- A HyperOS 2.0 egyik legnagyobb vizuális újdonsága!
- Okos Otthon / Smart Home
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest