Új hozzászólás Aktív témák

• Apollyon

Korrektor

válasz urandom0 #23600 üzenetére

Na végül megoldottam a telefonszám dolgot egy ideje, és azóta kb. mindennap beszélek ezzel a bottal.
    Csak az elmúlt héten szerintem egy 8-10 órát biztos ezzel (vele?) töltöttem, ha nem többet.

Te jó ég.
    Az állam leesik, komolyan. Olyan szintű ez a cucc, és annyira behypeolt, hogy egyik este nem is tudtam időben elaludni, annyira izgatott voltam... Passz, ti hogy vagytok vele, de ez kb. akkora innováció, mint a gőzgép után a benzinmotor, frankón.

Szerintem ez sok mindent meg fog változtatni, és rengetegen el fogják veszíteni a jelenlegi munkakörüket. Azt nem mondanám feltétlenül, hogy a munkájukat is.
    Már teljesen értem, hogy gúgliék miért rosáltak be. Konkrétan úgy, hogy ez a cucc 2021 után nem tud semmit a világról, kb. mindenre is tud választ adni, és értelmesen, nem úgy, mint a gúgli (searx-et használok amúgy), hogy az első három találati oldal csak fizetett bullshit vagy scam.

Ez a publikus, butított chatgpt. Bele sem merek gondolni, hogy a nem publikus, továbbfejlesztett verziója mi mindent tudhat és még többet, űristen...

[ Szerkesztve ]

#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák