Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Akkor én hozzátok képest barbár vagyok.
Nálam az a lényeg a könyvnél, hogy minél kényelmesebben kinyerjem belőle az információt. Nagyrészt szórakoztató irodalmat olvasok könyvből, és csak azt figyelem, hogy maga a tartalom legyen az élmény. Egyébként a villanyolvasón elég kényelmes, hogy bármikor állíthatom a szöveget, pl. a betűtípust, a méretet, a sortávolságot, sorközt, a betűvastagságot stb., plusz gyenge fénynél / sötétben is olvashatok külső lámpaforrás nélkül inverz módban is.Másrészt nagyon kevés könyv van, amit 1-nél többször elolvasnék... 1000-ből talán 1. Olyan sok könyv van már csak abban a szűk témakörben is ami engem érdekel, hogy ha hetente elolvasnék két könyvet, akkor se végeznék minddel életem végéig.
Ezért nem is látom értelmét, hogy gyűjtögessem őket polcon/saját könyvtárban, mert kiolvasás után valszeg már soha többé nem nyúlnék hozzájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitcoin topic
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- MIUI / HyperOS topik
- Széthullott az Amazon és a Stellantis autós szoftverüzlete
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest