Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Rimuru #20103 üzenetére
free....nem találom azt a topikot, ahol elég jól kivesézte valaki, mit miért úgy jelez ki egyes cli-s megoldás, pedig hasznos volt. A free ugye ebben az esetben pont nulla infót dob a zram-re, Te tudod, de más nem látja.Szóval néha Frawly minimalizmusa tényleg minimális eredményt dob, vagyis semmit!
Nem varázsló csinálja, felraktam a
zram-config
-ot és automatikusan feleannyi zram volt reboot után, mint RAM.A bloat dolgot épp Frawly miatt dobtam be a hsz végére! Gondoltam, hogy piszkálja a csőrét nagyon!
Szóval ja, szerintem is jó ez a zram, bár nem használom egy ideje, amit a HP8570p-n csinálok, ahhoz a 12GB RAM nagyon elég. Ennyivel eccerűbb a homeuser dolga.
Ryzen 8giga RAM-mal....
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest