Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Rimuru #20103 üzenetére
free....nem találom azt a topikot, ahol elég jól kivesézte valaki, mit miért úgy jelez ki egyes cli-s megoldás, pedig hasznos volt. A free ugye ebben az esetben pont nulla infót dob a zram-re, Te tudod, de más nem látja.Szóval néha Frawly minimalizmusa tényleg minimális eredményt dob, vagyis semmit!
Nem varázsló csinálja, felraktam a
zram-config
-ot és automatikusan feleannyi zram volt reboot után, mint RAM.A bloat dolgot épp Frawly miatt dobtam be a hsz végére! Gondoltam, hogy piszkálja a csőrét nagyon!
Szóval ja, szerintem is jó ez a zram, bár nem használom egy ideje, amit a HP8570p-n csinálok, ahhoz a 12GB RAM nagyon elég. Ennyivel eccerűbb a homeuser dolga.
Ryzen 8giga RAM-mal....
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- 512GB Csillagfény! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Starlight MacBook Air M3 512GB Magyar bill, GAR!
- 16GB! VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 16GB 256GB Magyar bill, GAR!
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/512 FHD HUN
- Samsung NX300 milc fényképezőgép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest