Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy ház új téglaruhája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz Frawly #11909 üzenetére
Az é-koreai vezetőről felesleges lenne bármilyen pozitívumot említeni, feltéve hogy egyáltalán létezik ilyen, de amúgy sem politikai oldalról gondoltam kivesézni a témát, hanem mint túlélés szempontjából.
Az EMP célzatú atombombát annyira nem kell pusztítóra építeni, mint amit földi bevetésre szántak. A lényeg "csak" a robbanás kiváltotta emp sugárzás. Itt egy jó cikket találtam a témában, egész jól kivesézve, gondoltam arra is hogy lefordítom a logoutra: [link]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Frawly #11935 üzenetére
Attól függ, adott gépen hogy állítom be.
Nem mindenhol van háttérkép, a különbség a DE és a wm között pedig ott lesz, hogy DE-vel kapsz egy kulcsrakész rendszert, háttérképpel meg mindenféle jósággal, wm-mel pedig nem. Legalábbis nem hiszem, hogy aki már wm-ekre vetemedik, az minden módosítás nélkül használja... Míg a DE-ket simán.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bambano
titán
válasz Frawly #11945 üzenetére
no, így szoktak kezdődni a két-három héten át tartó anyázós viták egyes topicokban, hogy valaki nem képes értő olvasással elolvasni egy cikket, majd elkezd olyan állításokkal vitatkozni, amik a cikkben nem szerepeltek.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz Frawly #11948 üzenetére
tehát akkor te is olvastad, hogy erről szól a cikk (idézet tőled): "az egész sugárzásmentes acél csak olyan extrém esetekben fontos, ha valaki alacsony-hátterű mérőkamrát épít"
vagyis amivel te indítottad az előző hsz-edet, az szalmabábozás, kitaláltál pár állítást, ami egyébként nincs, és jól megküzdöttél vele.
-
BoB
veterán
válasz Frawly #12024 üzenetére
De, ez egy kártevő. Lehetne kéretlen program, csak az a különbség a kettő között, hogy a tudtod nélkül fut az előbbi.
Neked az nem káros hogy terheli a CPU-dat?
Az emberek még mindig abban a hiszemben élnek hogy kártevő = vírus.
[ Szerkesztve ]
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Apollyon
Korrektor
válasz Frawly #12033 üzenetére
Főleg usákiában, egy rakás ember jó dolgában már nem tud magával mit kezdeni, és az a legnagyobb nyomoruk, hogy milyen emozsi (lyully) készlet van a nyomorult okostelefonjukban. Ezért van kaki szmájli is, mert ez tök fontos. Ezt a plüss izét talán ennek kigúnyolására alkották, legalábbis remélem, meg azt is, hogy nem ezt szeretgetik a kisgyerekek.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Frawly
veterán
válasz Frawly #12033 üzenetére
Persze NoScripttel kivédhetném a webes minereket, de azzal meg a weboldalak 90%-a nem működik rendesen, ami idegesítene, és megint több energiámat elvinné az oldalankénti fehérlistás engedélyezés, mint az, hogy egy webes miner 1-2 percig kicsit magasabb %-on tekeri a procit. Olyan kevéssel a bányász nem gazdagszik meg rajtam, meg a gép sem hevül túl, villanyszámlán sem látszik. Ha meg mégis ilyen oldalt látogatnék tartósan, azt észrevenném a procihasználaton, és kézzel letiltanám uBlock Originben az illető scriptet.
Szerk.
(#12035) sh4d0w: ja, megelőztél. Nem hinném egyébként, hogy az egész gépet meg tudja enni, max. csak az egyik prociszálat tudják megterhelni ezek, normális procin ott a többi szál, meg a RAM-ból sem esznek sokat. Max. csak a venti kapcsol fel egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
válasz Frawly #12050 üzenetére
Pedig elég jó dolog a pöcökegér.
Sokkal finomabban lehet vele pozicionálni a kurzort, konkrétan pixel pontosan. Igen, az is elég jó, ha gépelés közben pár pillanatra mégis kellene az egér, nem kell levenni a kezet a billentyűzetről. Így az ölbe vett gépek esetén, pláne a TP-féle X szériánál elég praktikus tud lenni azon a mütyi kijelzőn.Mellé nekem is kell a tapipad, mert ugyan gyorsabb, de együtt a kettő az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz Frawly #12080 üzenetére
jelen esetben a politikai érzék kifejezés az egymás közötti kapcsolatok politikáját jelenti.
tehát empátiát, ilyesmit, nem pedig pártoskodást.
lefordítva magyarra: észre lehetett volna venni, hogy amit írsz, csak olaj a tűzre, és csak flame-t generál, nem szakmai vitát, ezért lehetett volna hagyni a fenébe az egészet. de te kiváló érzékkel megtaláltad azt a választ, amivel valószínűleg rekordmagasságokba toltad a vérnyomásátEgy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
nagyúr
válasz Frawly #12080 üzenetére
Utóbbit meg tudom erősíteni.
Nem gyanús neked, hogy ez a pacagyerek? Nagyon hasonlít stílusában egy pár hónapja eltávolított hasonlóan hebrencs komához, ő is értelmezhetetlen kérdéseket tett fel és ha nem kapott megfelelő választ, akkor dühös kirohanásokat intézett....tuti, hogy újraregelt. Erről az ebay-es win-kulcsról ugrott be most ez, bár azt lehet, hogy nem annak a komának javasoltad.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Apollyon
Korrektor
válasz Frawly #12097 üzenetére
Szerintem a slackware ridegebb mint a gentoo. Utóbbinak elég masszív wikije van, gyakorlatilag atomi szinten el van magyarázva a gentoo működése. Slackinél van kb. egy alap doc. oldal, meg mi ez az egész, azt heló.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz Frawly #12141 üzenetére
"Egyébként meg sose értettem, hogy mi a szent fekáliát tudnak az emberek napi 8-16 órában nyomkodni a Facebookon,"
Pl mindenegyben, mindenszanaszejjel, gigahriek .com jellegű oldalakat megosztani.
Persze ha nem nyomnának rá akkor nem osztodna.
Mer végűlis az álhír oldalak osztással szaporodnak.
-
bambano
titán
válasz Frawly #12225 üzenetére
Az esetek zömében showmankedik, pont ezért nézzük.
Vannak ritkábban esetek, amikor saját magával is kitol, azokat a videókat külön szeretjük
pl. amikor leoltja a szerverszobát egy csatlakozó kihúzásával, meg hasonlók.
pl. amikor elment csajozni, akkor is a fesztivált csinálta, hogy milyen nő az, akinek kiépített vezetékes gigabites hálózat van a házában. (ha valaki véletlenül nem tévedne át magától, az megkeresheti a gizi cápával úszkálós blogbejegyzését )"Abban biztos vagyok, hogy ez céges pénzből ment, nem szponzor adott ennyi SSD-t.": én is teljesen biztos vagyok benne, hogy ez szponzorált cucc volt, két combos supermicro barebone szerver meg egy kosár ssd, ennyit nem vesz meg egy videó kedvéért. a kérdés az, hogy a lomot utána vissza kellett-e adni vagy sem. mert abból, hogy mekkora raktárat kellett építeniük, mikor végre irodát tudtak bérelni, az következik, hogy sok tesztcucc ottmarad náluk.
-
bambano
titán
válasz Frawly #12235 üzenetére
tehát szerinted a nagy, sokmilliárdos bevételű, böszme nagy marketing költségvetésű intelnek nem éri meg/nincs lehetősége egy tesztre adni 24 ssd-t, bezzeg a kicsi, kis marketing költségvetésű cégnek van lehetősége megvenni???
tévedés. ha elolvastad volna a hsz-t, amire válaszolsz, akkor olvastad volna azt is, hogy az a kérdés, a cucc a teszt után maradhat, vagy visszakérik. tehát továbbra is az a véleményem, hogy a cuccot nem vette meg a Linusmedia, hanem kapták, és ha szerinted az intel nem ad ennyit, akkor az a megfejtés, hogy teszt végén visszaadják.
mondjuk engem érdekelne, hogy hogyan adják vissza a látható sérüléses csomagolásban, de mindegy.
mindennek eldöntéséhez vegyük figyelembe, hogy a Linus média cuccai a legnagyobbak közé tartoznak, a 7. legfontosabb info tech csatornának számítanak a tecsőn. Az elérése kb. akkora, mint a komplett káeurópai mezőny.
-
bambano
titán
válasz Frawly #12241 üzenetére
oké, itt lesz egy kis keveredés.
ha az a videó szerinted arról szólt, hogy vettek maguknak egy szervert, meg egy kosár ssd-t, majd a hecc kedvéért levideózták, mielőtt betolták a saját cuccukba, akkor igazad van.
azt viszont nem hiszem, hogy a tesztelésre kapott cuccokért fizetniük kellene.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest