- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
TROGLODITA #18668 üzenetére
Vagy ott a Linux Mint Debian Edition, ami Mint is, meg Debian is. Egybol csak haromra redukalodik a lehetosegek szama
Ubuntu, LMDE, OpenSuse
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Szerintem az Ubuntu, azért mert gondolom irodai gép talán csak az OpenOffice termékei lesznek rajta használva, arra pedig nem kell nagy stabilitás, hogy azok elfussanak. Ahhoz képest, elég sokat elbír az Ubuntu is, és szerintem a felhasználó támogatottsága annak a legnagyobb.
Mintet nem ajánlom a saját szubjektív véleményem szerint mivel rosszabb a megbízhatósága mint az Ubuntunak, és nincs is rá olyan nagy támogatottság, mint az Ubuntura.
A Debian-t ajánlom is meg nem is. A 4 disztró közül ez a legstabilabb, de viszont nem éppen irodai alkalmatosságokra lett tervezve. Ez a saját döntésed, hogy akarod-e ezt használni, vagy nem. Nekem például ez a személyes kedvencem, de mégse tenném fel otthoni illetve üzleti célokra, kivéve ha mysql-ben akarod tárolni a vásárlókat az üzletben, mert akkor ezt érdemes választani.
Az OpenSUSE szerintem egyáltalán nem érdemes feltenni. Első indok azért mert egy normál userrel nézve nem egyszerű dolog azt használni. Több indokot nem tudok róla mondani, mert még soha nem mélyültem el benne ténylegesen úgy ahogy kellene.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Az első kettő a megbízhatóság terén problémás, a Debiannal bazi régi Catalyst drivert kapsz (12.6 a Wheezyben) és azt sem alapból, az OpenSuse meg szerintem túl van bonyolítva.
-
válasz
TROGLODITA #18670 üzenetére
Keress rá a laptop típusára a Google-ben, a linux szó társaságában.
-
válasz
Konkrétan attól függ, mi a vas. Egy Thinkpadre v. Dellre pl. Debiant, vagy bármelyik leszármazottját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest