- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
ubyegon2 #96989 üzenetére
Nehogymá itt egymásnak essetek.....megint. Nah nem mintha a topiklakók nem szeretnék olvasgatni, magam is jókat mosolygok
Mondjuk így kerek a világ.
Egyébként azt vettem észre, hogy nekem, aki annyira nem vágja ezt a linux témát, muszáj Windowst is tartanom, mert van, hogy át kell lépnem gyorsan, hogy megcsináljak valamit. És sokan vagyunk gyanítom.
Azért kezdtem linuxozni, mert érdekelt, nem szerettem a Windows adatvédelmi dolgait, idegenné vált a 10-estől. A 7-est a Mint váltotta. De mára megszoktam a Win-t is, tudom hogyan kell megfojtani, hogy ne pofázzon mindent haza, és nem egy rossz rendszer. Mind a kettő másban erős. És akkor ott vannak azok az emberkék, akik nagyon komoly hardverrel tolják kompromisszumokkal valamelyik linux disztrót, ez számomra érthetetlen. Van csak linuxos gépem, van ilyen vegyes felvágott, és van csak Windows-os. És ha valaki segítséget kér, akár gép összeszerelésben, akár telepítésben, vagy hálózati dolgokban, ne égjek már mint a rongy, hogy fogalmam sincs, mert évek óta nem láttam Windows-t.
A boot így marad, ha már így alakult. De ez egy produktív nap volt ezzel a a LM 22-vel. Tényleg f@sza lett. Ha már nagyon unatkozok, flagelláns módba váltok, és előveszem az Endeavour-t. Jelenleg pihenőidejét tölti egy külső SSD-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest