Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT

senior tag

válasz ubyegon2 #96989 üzenetére

Nehogymá itt egymásnak essetek.....megint. Nah nem mintha a topiklakók nem szeretnék olvasgatni, magam is jókat mosolygok :DD Mondjuk így kerek a világ.

Egyébként azt vettem észre, hogy nekem, aki annyira nem vágja ezt a linux témát, muszáj Windowst is tartanom, mert van, hogy át kell lépnem gyorsan, hogy megcsináljak valamit. És sokan vagyunk gyanítom.

Azért kezdtem linuxozni, mert érdekelt, nem szerettem a Windows adatvédelmi dolgait, idegenné vált a 10-estől. A 7-est a Mint váltotta. De mára megszoktam a Win-t is, tudom hogyan kell megfojtani, hogy ne pofázzon mindent haza, és nem egy rossz rendszer. Mind a kettő másban erős. És akkor ott vannak azok az emberkék, akik nagyon komoly hardverrel tolják kompromisszumokkal valamelyik linux disztrót, ez számomra érthetetlen. Van csak linuxos gépem, van ilyen vegyes felvágott, és van csak Windows-os. És ha valaki segítséget kér, akár gép összeszerelésben, akár telepítésben, vagy hálózati dolgokban, ne égjek már mint a rongy, hogy fogalmam sincs, mert évek óta nem láttam Windows-t.

A boot így marad, ha már így alakult. De ez egy produktív nap volt ezzel a a LM 22-vel. Tényleg f@sza lett. Ha már nagyon unatkozok, flagelláns módba váltok, és előveszem az Endeavour-t. Jelenleg pihenőidejét tölti egy külső SSD-n. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés